Dünya
  • 11.3.2021 12:56

Torunun acınacak hali kraliçe'yi insafa getirtti

Kraliçe Elizabeth’ten yeni hamle: Prens Harry ve Meghan Markle’a böyle ulaşacak!

İngiltere'de Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak ABD'ye yerleştikten sonra ABD'li televizyoncu Oprah Winfrey'ye verdikleri röportajla gündeme bomba gibi düşen Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle çiftinin açıklamaları ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Kraliyet Ailesi'ni ırkçılık gibi ciddi suçlamalarla baş başa bırakan çiftin sessizliğini bozması, Buckhingham Sarayı'nı alarma geçirdi. Dün yapılan açıklamada ırkçılık suçlamalarına karşı harekete geçeceğini söyleyen Kraliçe Elizabeth'in Prens Harry ve Meghan Markle'la görüşeceği söylenenler arasında.

Dünyanın gündeminde hala İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılan Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle'ın olay yaratan röportajı var.

Geçtiğimiz günlerde ABD'li televizyoncu Oprah Winfrey'ye konuşan çiftin Kraliyet Ailesi'ne yönelik şoke eden suçlamaları, Buckhingham Sarayı'nı alarma geçirdi.

Winfrey'e konuşan Markle, sarayda izole edildiğinden bahsetmiş, geçirdiği zorlu hamilelik sürecinde intiharı bile düşündüğünü söylemişti.

Hamileliği sırasında doğacak çocuğunun ten renginden endişe edildiği için Kraliyet'in bebeğe kraliyet unvanı verilmesini istemediğini söylemesinin ardından Kraliçe Elizabeth, ırkçılık suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı.Markle, bu soruları kimin gündeme getirdiğini açıklamazken, kendisinin de susturulduğunu belirtince röportajı izleyen milyonlar şoke oldu.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın röportajı sonrası bu kez de Kraliçe Elizabeth'in, çifti bizzat arayacağı iddiası gündeme geldi.İngiliz basınında yer alan haberlere göre Kraliçe Elizabeth, Prens Harry ve Meghan Markle çifti ile görüşme kararı aldı.

ABD'li sunucu Oprah Winfrey'le yaptıkları röportajın ardından, Kraliçe Elizabeth'in Prens Harry ve Meghan Markle çiftiyle bizzat iletişime geçeceği belirtildi.Meghan Markle röportajda hamileyken intihara meyilli olduğunu ve kraliyetin, oğlu Archie doğmadan ten rengi konusunda tedirgin olduğunu belirtmişti.

Bunun üzerine İngiliz Kraliyet Ailesi açıklamaların 'endişe verici' olduğunu belirterek iddianın özel olarak inceleyeceğini söyledi.

Buckingham Sarayı'ndan Kraliçe adına yapılan açıklamada da , "Harry, Meghan ve Archie her zaman bu ailenin çok sevilen üyeleri olacaklar" denildi.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 11.3.2021 19:49

İLGİLİ HABERLER