Asayiş
  • 29.3.2022 14:49

Torununun öldürttüğü Dursun Zehir'in cesedi hala bulunamadı

Müge Anlı’da gündem olmuştu! Dursun Zehir cinayetinde şok gelişme!

Müge Anlı’da gündeme gelen Dursun Zehir cinayetinde önemli bir gelişme yaşandı. Yasin Şanal, yaşlı adamı öldürdüğünü itiraf etmiş, cesedini de testereyle parçalayıp torbalara koyarak denize attığını söylemişti. Ancak Zehir’in cesedi bulunamadı. İşte son dakika haberinin detayları

Son dakika: Türkiye, Müge Anlı'da gündeme gelen vahşeti konuşuyor... Pazar ilçesinde oturan Dursun Zehir, 6 Ekim 2021'de evinden çıktı, bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis ekipleri arama çalışması başlattı. Ancak Zehir'in izine rastlanmadı.
Dursun Zehir'in öldürülüp gömüldüğü iddiaları üzerine polis ekipleri, soruşturmayı bu yöne kaydırdı.

VAHŞET MÜGE ANLI'DA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Kuvvetli cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, Dursun Zehir'in torunu Kerim Bekar, arkadaşı Yasin Şanal ile taksi şoförü S.Y. ve E.G. şüpheli olarak gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden Yasin Şanal 'Tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürme', Zehir'in torunu Kerim Bekar ise 'Üst soyu tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürmeye azmettirme' suçlaması ile tutuklandı. E.G. adli kontrol şartıyla olmak üzere 2 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Şanal'ın "Cesedin parçalarını 5 poşete koyup ağzından bağladım. Taş da bağladığım, poşetleri denize fırlattım. Yaklaşık 5-6 dakika poşetleri izledim. Poşetler yavaş yavaş denizin dibine çöktü. Testereyi de deniz suyunda yıkayarak olay yerinden ayrıldım. Kerim'le buluştuk, 'arkanda kanıt falan bıraktın mı?' deyince ben de olan biten her şeyi anlattım.

Kerim'in azmettirmesiyle üzerindeki parayı almak için Dursun Zehir'i öldürdüm. Ben her ne kadar Dursun Zehir'i parçalayıp denize attığımı söylesem de Kerim Bekar da dedesini, Taşlıdere mevkiinde bulunan çay fabrikasının civarındaki meşeliğin oraya gömeceğini söylemişti. Üzerime atılı suçlamayı bu şekilde kabul ederim. Olay nedeniyle pişmanım" dediği ifade edildi.

DURSUN ZEHİR'İN CESEDİ BULUNAMADI

Zehir'in cesedinin gömülü olduğu değerlendirilen ilçe merkezindeki Kız Kulesi karşısında, sahildeki kayalık alanda iş makinesiyle kazı çalışması yapıldı.Aynı noktada dalgıç polisler de su altında arama yaptı. Ekipler kadavra köpeğiyle de Dursun Zehir'in son görüldüğü belirtilen yerleri taradı.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2022 14:53

İLGİLİ HABERLER