Spor
  • 14.9.2013 19:51

Trabzon'da ilk 11'ler belli oldu

er, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sene de lige kötü başladı. Oynadığı 3 maçta 3 puan alabilen Fırtına, kalesinde 6 gol gördü. Son olarak Akhisar Belediye deplasmanında alınan 3-0’lık ağır yenilgi sonrası takıma yöneltilen eleştirilerin dozu arttı. Bordo-Mavililer, milli maç arası sonrası lige bu akşam oynayacağı Karabükspor karşılaşmasıyla kaldığı yerden devam edecek. Fırtına için taraftarı önünde çıkacağı bu karşılaşmada galibiyet dışında hiçbir sonuç tatmin edici olmayacak. Karabükspor sınavıyla birlikte zorlu bir viraja girecek olan Bordo-Mavililer’de Mustafa Akçay, dünkü son idmanda da oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Bu karşılaşmanın kendileri için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlattı.

Kafkas geri dönüyor

Karabükspor’un teknik patronu Tolunay Kafkas, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında çalıştırdığı Trabzon’a bu kez rakip olarak geliyor. Lige çok iyi bir giriş yapan ve 7 puan toplayan Karabükspor, bu zorlu deplasmana da galibiyet için çıkıyor.

TRABZONSPOR: Onur, Zeki Yavru, Mustafa, Aykut Demir, Olcan Adın, Zokora, Yusuf, Aykut Akgün, Adrian, Malouda, Henrique,

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Mabiala, Sebastian, Uğur, Samba Sow, Hakan, İlhan Parlak, Ahmet İlhan, Lualua, Gökhan Ünal

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:03

İLGİLİ HABERLER