Spor
  • 5.8.2009 15:20

TRABZON'DA TONY ŞOKU

Trabzonspor'un dün akşam yaptığı antrenmanda sakatlanan Senegalli kaleci Tony Sylva'nın Cumartesi günü oynanacak olan Sivasspor maçına yetiştirilmesi için yoğun bir tedavi programına sokulduğu açıklandı.

Bordo - mavili takımın Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun, Sylva'nın antrenmanda zorlamaya bağlı olarak sağ kasığından sakatlanarak idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldığını belirterek, "Oyuncunun tedavisi tüm hızıyla devam ediyor. Yapacağımız son kontrollerden sonra durumu hakkında kesin bir karar vereceğiz" dedi. Coşkun, Hollanda kampında sakatlanan Yattara'nın ise salonda çalışmaya başladığını ifade etti.

SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Trabzonspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Yattara ve Sylva katılmazken, yeni sezonda pilot takım Trabzon Karadenizspor'da forma giyecekleri açıklanan genç futbolcular Mustafa Yumlu ve Göksu ise takımla çalıştı. Bu futbolcuların A takımla idmanlara çıkıp, Karadenizspor forma giyeceği belirtildi. Bu arada bordo - mavili futbolcular antrenmanda düz koşunun ardından dar alanda pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER