Spor
  • 31.3.2009 03:01

TRABZON'DAN TRANSFER ATAĞI...

Bordo-Mavili yöneticiler gelecek sezon için Gaziantepsporlu Murat Ceylan ve İsmail ile Kartalspor'un genç forveti Yaser'i renklerine bağlamak için kulüpleriyle temaslara başladı Bordo-Mavili yöneticiler gelecek sezon için Gaziantepsporlu Murat Ceylan ve İsmail ile Kartalspor'un genç forveti Yaser'i renklerine bağlamak için kulüpleriyle temaslara başladı

Trabzonspor gelecek sezon için kolları erken sıvadı. Bordo-Mavili yöneticiler Gaziantepsporlu Murat Ceylan ve İsmail'le Kartalspor'un genç forveti Yaser için girişimlere başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da bu oyuncuların alınması için yönetime bir rapor verdiği öğrenildi. Trabzonspor gelecek sezon için kolları erken sıvadı. Bordo-Mavili yöneticiler Gaziantepsporlu Murat Ceylan ve İsmail'le Kartalspor'un genç forveti Yaser için girişimlere başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da bu oyuncuların alınması için yönetime bir rapor verdiği öğrenildi.

TABATA DEVLER LİGİ'NE BAĞLI
Gaziantepsporlu yöneticilerle Murat ve İsmail için önemli gelişmeler sağlandığı belirlendi. Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi durumunda da Tabata'yı transfer etmek için her türlü fedakarlığı yapacağı öne sürüldü. Bu arada listeye yeni isimlerin de girebileceği iddia edildi.

ŞAMPİYONLUK UZAK DEĞİL
Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen şampiyonluğun hayal olmadığını söyledi. Bordo-Mavili oyuncu, "Bu haftadan itibaren seri galibiyetler alarak yükselişe geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

ISAAC YOL AYRIMINDA
Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Isaac'ın sezon sonunda takımdan ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Bordo-Mavili oyuncunun yedek kaldığı için mutsuz olduğu ve sezon sonunda yönetimle masaya oturmayı planladığı belirlendi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:38

İLGİLİ HABERLER