Spor
  • 9.5.2012 00:52

Trabzonspor Başkanı istifa edecek mi?

Şakar, camianın Şener'in yanında olduğunu belirterek istifa "söz konusu bile değil" dedi.
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Şener'in istifa edeceği haberini yalanladı.

Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 3-1 yenildiği maç sonrası yaşanan olayların ardından, Başkan Sadri Şener'in, (Trabzonspor taraftarı beni istemiyor herhalde. Yönetim kurulu ile tartışıp bu konuyu çözeceğiz) şeklindeki sözleri, basına istifa sinyali olarak yansımıştı.

İstifa söylentilerini Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar yalanladı.

Başkan Sadri Şener'in skora ve yaşananlara çok üzüldüğünü belirten Şakar,
"Gergin bir ortamda kullanılan ifadeler. Bizim gündemimizde böyle bir şey yok. Böyle bir ortamda bırakıp gitmek doğru olmaz. Kulübümüzün haklarını korumak için sonuna kadar direneceğiz. Bu ortamda bırakıp gitmeyi ne başkanımız ne de yönetim kurulumuz düşünüyor" diye konuştu.
Sadri Şener'e, camiasından da destek var.
Şener'e yumurta atanlara seslenen Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, "-Başkalarının değirmenine su taşımaya hakkınız yok. Bu saldırı Trabzonspor'a yapılmış sayılır" dedi.
Açıklanan şike kararlarıyla Trabzonspor'un bir kez daha mağdur edildiğini savunan Ali Özbak, futbolu yönetenleri sert bir dille eleştirdi.
Özbak, ''Ne günahı vardı bu camiaların da bunları kavga ettirdiniz ve ettiriyorsunuz. Asıl bu kavganın kronikleşmesinden endişeli olduğumuzu da ifade etmek isterim. Siz, bütün bunlardan keyif mi alıyorsunuz, yoksa kaygı mı duyuyorsunuz, inanın ki onun merakını taşıyoruz." diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:08

İLGİLİ HABERLER