Spor
  • 8.4.2017 11:52

Trabzonspor - Beşiktaş maçı saat kaçta

Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, zorlu Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray zaferini hatırlatarak öğrencilerini motive etti..

Yeni yuvası Medical Park Arena’da çıktıkları ilk büyük maçta Aslan’ın üstün bir futbolla deviren Bordo-Mavililer’in deneyimli hocası, “Beşiktaş iyi takım. Ama son dönemin en formda ekibi biziz. Herkes görevini yaparsa kazanan biz oluruz. Sizden, G.Saray maçındaki gibi disiplinli oynamanızı istiyorum. Sakin kalmamız çok önemli. Beşiktaş’ın bize yakın bir oyun sistemi var. Çok koşuyorlar, takım halinde mücadele ediyorlar. İlk golü attıklarında iyi kapanıyorlar. Bu yüzden ilk golü mutlaka biz atmalıyız. Beşiktaş’ı yenersek, gelecek sezon şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olduğumuzu da fazlasıyla ispatlarız” ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor, lider Beşiktaş'ı konuk edecek. En yakın rakibi Başakşehir'e 5 puan fark atarak lider olan Beşiktaş rakibinin arayı kapatmasına müsade etmek istemiyor. İkinci yarıyla birlikte büyük çıkış yakalayan ve hiç mağlup olmayan Trabzonspor'da da hedef 3 puan. Peki Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar...

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Süper Lig'de büyük çıkış yakalayan ve ikinci yarının en çok puanını toplayarak gözünü ilk 4'e diken Trabzonspor, gçen yılın şampiyonu, bu yılın da lideri olan Beşiktaş ile karşılaşacak. 8 Nisan Cumartesi Günü ( bugün) Trabzonspor Medical Park Arena Şenol Güneş Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Ali Palayık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman, Kerem Ersoy ikilisi yapacak. Serkan Tokat ise mücadelenin dördüncü hakemliğini üstlenecek.

 

 

Güncellenme Tarihi : 8.4.2017 11:55

İLGİLİ HABERLER