Spor
  • 30.8.2014 11:54

Trabzonspor bombaları peş peşe patlatacak

Ve tüm bu hareketliliğin finalinde yönetim bombayı patlatacak. Liste kalabalık: Essien, Mitroglou, Toure, Slimani, Van Der Vaart.

Transferin en flaş ekibi Trabzonspor, 2 bombayla daha sezona nokta koymak için geri sayıma geçti. Takımın Play-Off’u kazasız atlatması, ardından Avrupa Ligi gruplarında da güzel bir kura çekmesi, normal şartlarda bile transfer yapacağını açıklayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun iştahını iyice kabarttı. Orta alan ve forvete takviye için temaslarını sürdüren Bordo-Mavililer, yaşanan kontenjan sıkıntısının da bir bölümünü çözdü. Malouda ile sözleşmeyi karşılıklı fesh eden Karadeniz ekibi, Colman’ı da aynı metotla gönderecek.

Hepsi öğrencisi

Karadeniz ekibinin listesinde son zamanlarda adı sıkça anılan futbolcular da var, yeni sürprizler de. Teknik direktör Vahid Halilhodziç’in istediği Mitroglou konusunda yeni teklifler söz konusu ve en geç hafta başına kadar kesin yanıt gelecek. Mitroglou’nun alternatifi de Vahid Hoca’nın öğrencisi Slimani. Ancak daha deneyimli ve uygun fiyatlı olmasından ötürü Mitroglou bir adım önde duruyor.

Tercih hocanın

Kolo Toure’nin durumu ise şimdilik askıya alındı. Savunmaya kendi içinde çözümler bulabileceğini belirten Halilhodziç’in böyle bir takviyeyi devre arasına bırakmayı uygun gördüğü ifade ediliyor. İtalya’dan gelen bir iddia ise Trabzonsporlular’ı heyecanlandıracak türden. Constant’ın transferinde yakın ilişkiler kurulan Milan’ın 32 yaşındaki Essien’i de Trabzonspor’a önerdiği ortaya çıktı. Bu konuda da son kararı teknik direktör Halilhodziç verecek ve Van Der Vaart ile Essien arasında tercih yapılacak.

CEO da açıkladı

Trabzonspor’un kura çekimine katılan CEO Burak Gürdal, transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Kontenjanın açılması halinde gerekli transferlerin yapılacağını söyleyen Gürdal, Avrupa Ligi’nde de iyi bir kura çektiklerini söyledi ve “Çıkmamız lazım” dedi.

(Fanatik)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:13

İLGİLİ HABERLER