Spor
  • 8.9.2013 15:16

Trabzonspor’da milli hüsran

ARD ARDA ÜZÜCÜ HABERLER

Bordo mavili takımın ligde aldığı başarısız sonuçlar ve oynanan kötü futbolun ardından milli takımlara giden oyuncularından da üzücü haber geldi. A Milli takıma giden kaleci Onur ve Aykut Demir, Andora ile oynanan Dünya Kupası 2014 Avrupa Kupası eleme maçında forma giyemedi. Türkiye U-21 milli takım kadrosunda bulunan Yusuf Erdoğan ise 4–0 kazanılan Malta maçında oyuna 75'inci dakikada dahil oldu. Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamamasına rağmen milli takıma çağrılan Avusturyalı futbolcu Mark Janko'ya da ülkesinin Almanya'ya 3–0 mağlup olduğu maçta forma giyme bulamadı.

ZOKORA ŞOKU

Milli takıma çağrılan Trabzonsporlu futbolculardan en büyük şoku ise Didier Zokora yaşadı. Sol Bamba ile birlikte Fildişi Sahilleri'nin Fas ile oynadığı ve 1–1 berabere kaldığı Dünya Kupası 2014 Afrika eleme maçı için kadroya çağrılan Zokora'dan önce milli takım kaptanlığı alındı, sonra da maça yedek kulübesinde başladı. Sol Bamba da bu maçta kulübeden çıkamadı.

ADRİAN DA YEDEK

Bordo mavili takımın en formda isimlerinden biri olarak ülkesinin milli takımının Karadağ ile oynadığı ve  1–1 sona eren maç kadrosuna alınan Polonyalı Adrian da yedek kulübesinde oturdu. Milli oyuncu, ancak maçın 75'inci dakikasında oyuna dahil olabildi.

OLCAN YENİ YERİNE ISINIYOR

Bordo mavili takımda yaşanan sol bek sıkıntısı nedeniyle teknik direktör Mustafa Akçay'ın savunmanın solunda görev verdiği Olcan Adın, mevkiine yeni yeni ısınmaya başladığını söyledi. Olcan, görev verilen her mevkide elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, "Ligde aldığımız sonuçlar üzücü. Ama Avrupa kupasında da gruplara kalmayı başardık. Bundan sonraki süreçte her 2 alanda da başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Hem elde edeceğimiz sonuçlar hem de oynayacağımız futbol taraftarlarımızı memnun edecek" diye konuştu.

HACIOSMANOĞLU YARIN KONUŞACAK

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun geçtiğimiz cuma günü yapacağı basın toplantısı, sebebi açıklanmadan iptal edilmişti. Kulüpten bugün yapılan yeni açıklamada Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarın saat 13.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:12

İLGİLİ HABERLER