Spor
  • 15.7.2020 12:36

Trabzonspor’da neler oluyor

Süper Lig’in 32. Haftası geride kalırken zirve yarışındaki Trabzonspor, lider Başakşehir’in 4 puan gerisinde kaldı. Bordo mavililer rakibinin puan kaybettiği haftada fırsatı değerlendiremedi ve şampiyonluk iddiasını mucizelere bıraktı.

Trabzonspor Haberleri konusunda öncü olan Haber61’de yer alan bilgilere göre; bordo mavililerde büyük moral bozukluğu yaşanıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi şampiyonluk mesajları verirken üst üste gelen puan kayıplarıyla hedeften uzaklaşılması hayal kırıklığı yarattı. Camiada eleştiri okları yönetim ve teknik heyet üzerine yoğunlaştı. Özellikle devre arası sonrası takımın tecrübesiz olan Hüseyin Çimşir’e emanet edilmesi eleştirilerin odak noktası oldu. 

Pandemi süreci öncesinde üstün bir performans gösteren Trabzonspor, liglere verilen ara sonrasında ilk hafta iyi görünse de sonrasında büyük bir düşüş yaşadı.  Liglerin yeniden başlaması sonrası oynanan 6 maçta 2 galibiyet alan Fırtına 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Böylelikle üst üste puan kayıplarıyla hedeften uzaklaşıldı, fırsatlar değerlendirilemedi.

ŞAMPİYONLUK ŞANSI ÇOK AZALDI

Şampiyonluk için Başakşehir ile yarışan ve üst üste darbelerle ağır yara alan bordo mavililerin şampiyonluğa ulaşması artık mucizelere bağlı. Ligin 33. Haftasında Başakşehir 3 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Başakşehir’in iki hafta üst üste puan kaybetmesi ve Trabzonspor’un iki maçı da kazanması halinde Fırtına şampiyonluğa ulaşabilecek. İki takım aynı puanda olması durumunda averajı daha iyi olan Trabzonspor şampiyonluğa ulaşacak.

EN KÖTÜLER ARASINDA

Öte yandan bordo mavililer ligde öne geçtiği toplam 29 maçta 27 puan kaybederek kötü bir istatistiğe imza attı. Bu istatistikle Trabzonspor, Avrupa’nın 10 büyük liginde toplam 184 takım arasında öne geçip en çok puan kaybedenler sıralamasında Brescia’nın ardından ikinci oldu.

Trabzonspor Haber konusunda daha fazla detay için tıklayın: https://www.haber61.net/

Güncellenme Tarihi : 15.7.2020 14:31

İLGİLİ HABERLER