Spor
  • 30.4.2006 00:00

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ ARDINDAN OLAYLAR ÇIKTI...

GÖKTÜRK FIRAT - ÖZGÜR TEPE - İLYAS GÜN
TRABZON  - Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında Trabzonspor kendi evinde lider Fenerbahçe'ye 3-2 yenilirken, Sarı-lacivertli taraftarlar maç çıkışında taş yağmuruna tutuldu. Beşikdüzü'nde bekletilen Fenerbahçeli taraftarlar ise geldikleri otobüslere bindirilerek geri gönderildi.


Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından olaylar çıktı. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda deniz tarafındaki kale arkası tribününde maçı seyreden Sarı-lacivertli taraftarlar, stattan çıkartılmaları sırasında çevredeki Trabzonsporlu taraftarlar tarafından taş yağmuruna tutuldu. Fenerbahçeli taraftarları taşıyan Trabzon Belediyesi'ne ait otobüslerin camları atılan taşlarla kırılırken, her iki takımın taraftarları atılan taşlar ve kırılan camlarla yaralandı. Polis ekipleri olayları gaz bombası kullanarak yatıştırmaya çalışırken, bazı polis araçları da olaylardan zarar gördü. Daha sonra otobüslere bindirilen Fenerbahçe taraftarları, polis konvoyu eşliğinde stadyumdan uzaklaştırıldı.
Öte yandan, maçtan önce otobüslerinde çeşitli kesici ve yaralayıcı yabancı maddeler bulunan ve Beşikdüzü İlçesi'nde alıkonulan Sarı-lacivertli taraftarlar, otobüslere bindirilerek geri gönderildi. Gözaltına alınan 8 taraftar ve 3 otobüs şöforü de serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:31

İLGİLİ HABERLER