Yaşam
  • 30.4.2006 16:00

TRABZONSPOR FENERBAHÇE'YE, GENÇ TARAFTAR KALBİNE YENİLDİ

GÖKMEN ŞAHİN - ERSEN KÜÇÜK
TRABZON - Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan ve Sarı-lacivertli takımın 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmayı izleyen genç bir taraftar, üzüntülü bir şekilde gittiği evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam oynanan ve Trabzonspor'un 3-2 mağlubiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe maçını tribünde izleyen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü 1. sınıf öğrencisi Selim Özkan (20), maç sonrası üzgün bir şekilde Fatih Mahallesi'ndeki evine döndü. Annesi Asiye Özkan'ın "Maçı kaybettiniz mi?" sorusuna konuşmadan kafa sallayarak cevap veren Özkan, maçın kritiklerinin ve tartışmalı pozisyonlarının konuşulduğu spor programlarını izlemeye başladı. Babası Fevzi Özkan'ın yatmasını istemesine rağmen yatmayarak televizyondaki maç programlarını izlemeye devam eden Özkan, annesi tarafından saat 00.30 sıralarında yerde baygın vaziyette bulundu. Evden yükselen çığlıklar üzerine komşuları eve gelirken, eve ambulans çağrıldı. Yapılan kontrolde gencin ölmüş olduğu belirlenirken, cesedi ambulansla Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sabah saatlerinde Özkan'ın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, ilk otopsisinde Özkan'ın kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi.
Cenaze Özkan'ın yakınları tarafından alınarak Fatih Camii'ne götürüldü. Burada gaslhanede yıkanan cenaze, omuzlarda Fatih Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Cenaze eve getirildiği sırada annesi Asiye Özkan'ın "Oğlumun bayrağı nerede onu cenazesinin üzerine örtün, oğlum yanına ben geleyim oğlum" diye bağırması yürekleri dağladı. Cenaze daha sonra buradan alınarak namazı kılınmak ve toprağa verilmek üzere Akçaabat İlçesi Derecik Beldesi'ne götürüldü.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:27

İLGİLİ HABERLER