Spor
  • 4.8.2009 15:26

TRABZONSPOR GABRİÇ'İ ASKIYA ALDI

Turkcell Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından çalışmalarına yeniden başladı.
Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan ve sadece sakatlığı bulunan Yattara’nın katılmadığı antrenmanın ilk bölümünde, bordo-mavili oyuncular kondisyon salonunda kuvvet çalışması yaptılar.
Antrenmanın ikinci bölümünde ise futbolcular, sahada kısa süre koşu yaparak idmanı tamamladılar.

YATTARA, SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR

Kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, Yattara’nın ayak bileğindeki sakatlığının hızla düzeldiğini belirterek, "Yattara, 1-2 gün içinde saha
çalışmalarına başlar. Tabii ki önemli olan sakatlığın geçmesi değil, futbolcunun öz güvenini kazanmasıdır. Bunun için zaman gerekir" dedi.
Yattara’nın önce yürüyüşlere başlayacağını daha sonra koşu ve top ile birlikte çalışmalar yapacağını anlatan Alioğlu, "Oyuncunun üst verimlilik
konumuna çıkabilmesi bir süreç işidir. Bunu görmek lazım. Zaman kalıbı ortaya koymak baskı oluşturur. Ama biz oyuncumuzu yoğun bir tedavi ile en kısa süre
içinde kazanmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

ALANZİNHO VE BARIŞ MEMİŞ ARABA YIKADI

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, genç oyuncu Barış Memiş ile birlikte antrenman sonrasında otomobilini yıkadı.
İki futbolcu aracı yıkadıkları sırada da birbirlerini ıslatmaya çalışarak şakalaştılar.
Bu arada, Trabzonspor’un Sivas deplasmanına 7 Ağustos Cuma günü THY’ye ait uçakla gideceği belirtildi.

GABRİC’İN TRANSFERİ ASKIDA

Trabzonspor’un Hırvatistan’ın Hajduk Split Kulübü’nden Gabric’in transferi için olumsuz yanıt aldığı bildirildi.
Hajduk Split Kulübü’nün bu futbolcuyu vermeyeceğini bordo-mavililere ilettiği, ancak bu kulüpte göreve başlayacak yeni yönetim kurulunun beklendiği ve alınacak cevaba göre bu transferin tam olarak netlik kazanacağı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER