Spor
  • 23.11.2021 00:11

Trabzonspor - Gaziantep FK maçında olay karar! Suat Arslanboğa'ya büyük tepki

KAYNAK : MİLLİYET

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 13'üncü haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Lider Trabzonspor'un evindeki mücadele Medical Park Stadyumu'nda oynandı. Karşılaşmanın hakemi Suat Arslanboğa'nın maçın ilk yarısında verdiği kararlar sosyal medyada büyük tepki gördü. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut da adeta çılgına döndü.

TRABZONDA OLAY HAKEM KARARLARI

TRABZON'DA OLAY HAKEM KARARLARI

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yı konuk etti. Liderin evinde oynanan mücadeleye Suat Arslanboğa'nın maçın ilk yarısında verdiği kararlar damga vurdu. Arslanboğa'nın kararına Gaziantep FK ve sosyal medyadaki futbolseverler büyük tepki gösterdi. Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Suat Arslanboğa'ya sitem etti.

4ÜNCÜ DAKİKADA KIRMIZI KART İTİRAZI

4'ÜNCÜ DAKİKADA KIRMIZI KART İTİRAZI

Karşılaşmanın 4'üncü dakikasında Gaziantep FK, savunma arkasına atılan pasta gole çok yaklaştı. Dicko'nun kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Vitor Hugo'nun yaptığı müdahale sonrası Gaziantep FK cephesi kırmızı kart itirazında bulundu.

VARDAN UYARI GELMEDİ

VAR'DAN UYARI GELMEDİ

Yaşananlar sonrası mücadelenin hakemi Suat Arslanboğa oyunu devam ettirdi. Top dışarı çıktığında Gaziantep FK'nın VAR'dan beklediği izleme önerisi de karşılık bulmadı. VAR hakemi Mert Güzenge, Suat Arslanboğa'nın pozisyonu incelemesine dair bir öneride bulunmadı.

GAZİANTEP FKDAN PAYLAŞIM

GAZİANTEP FK'DAN PAYLAŞIM

Pozisyonun üzerinden çok geçmeden Gaziantep FK cephesi sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı. Yaşananlardan görüntülerin yer aldığı paylaşıma, "Dicko kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakip oyuncunun müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi bir süre VAR ile konuştuktan sonra devam kararı verdi" notu düşüldü.

ABDÜLKADİR ÖMÜR SAHNEDE

ABDÜLKADİR ÖMÜR SAHNEDE

Mücadelede dakikalar 16'yı gösterdiğinde Trabzonspor aradığı golü Abdülkadir Ömür'le buldu. Oldukça uzaktan kullanılan serbest vuruşta direkt olarak kaleyi düşünen Abdülkadir Ömür, bordo-mavilileri 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

GERVINHOYU UNUTMADI

GERVINHO'YU UNUTMADI

Trabzonspor'da geçtiğimiz haftalarda büyük bir sakatlık yaşayan ve sezonu kapatan Gervinho'ya Abdülkadir Ömür'den destek geldi. Tecrübeli futbolcu, attığı golün ardından sevincini takım arkadaşının formasını tribünlere göstererek paylaştı.

NWAKAEMEDEN ASİST, DJANINYDEN GOL

NWAKAEME'DEN ASİST, DJANINY'DEN GOL

Karşılaşmada dakikalar 42'yi gösterdiğinde Anthony Nwakaeme savunma arkasına mükemmel bir pas attı. Nwakaeme'nin pasında düzgün bir vuruş yapan Djaniny farkı 2'ye yükseltti: 2-0.

PENALTI BEKLENTİSİ

PENALTI BEKLENTİSİ

Mücadelede dakikalar 44'ü gösterdiğinde Gaziantep FK atak geliştirdi. Vitor Hugo'nun müdahalesi sonrası yerde kalan Dicko penaltı bekledi ancak Suat Arslanboğa oyunu devam ettirdi.

GELİŞEN ATAKTA FARK 3 OLDU

GELİŞEN ATAKTA FARK 3 OLDU

44'üncü dakikada gelişen atakta Trabzonspor hızlı çıktı. Andreas Cornelius oldukça şık bir gol atarak takımını rahatlatan isim oldu: 3-0.

GAZİANTEP FKDAN ÜST ÜSTE TEPKİLER

GAZİANTEP FK'DAN ÜST ÜSTE TEPKİLER

Bu golün anonsunu Gaziantep FK şu şekilde yaptı: "Dicko bir kez daha ceza sahası içinde rakibin müdahalesiyle yerde kaldı, maçın HAKEMİ düdüğünü ağzına götürdü ancak oyunu devam ettirdi. Gelişen atakta Trabzonspor golü buldu."

MAXIM VE EROL BULUT SARI KART GÖRDÜ

MAXIM VE EROL BULUT SARI KART GÖRDÜ

Suat Arslanboğa'nın kararları sonrası oldukça sinirlenen Alexandru Maxim ve Erol Bulut maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Öte yandan Gaziantep FK'da tüm futbolcular mücadelenin hakemine tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Mücadelenin ilk yarısında yaşanan bu olaylar sonrası sosyal medyadaki futbolseverler mücadelenin hakemi Suat Arslanboğa'ya tepki gösterdi. İşte pozisyonlara ve Suat Arslanboğa'ya dair yapılan yorumlar...

YAZIKLAR OLSUN

'YAZIKLAR OLSUN'

"Maçın başında oyundan atılması gereken Hugo bir de penaltı yaptırdı ama Suat Arslanboğa onu da es geçti, dönüşünde Trabzon attı. Hakemliğinin son gecesini yaşamıyorsa hakikaten yazıklar olsun."

TARİH YAZIYORSUNUZ BU AKŞAM

'TARİH YAZIYORSUNUZ BU AKŞAM'

"Suat Arslanboğa aslanlar gibi yönetiyorsun maçı. VAR'da kim varsa onuda tebrik etmek lazım..Tarih yazıyorsunuz bu akşam."

YERİN YOK

'YERİN YOK'

"Kim Min Jae kırmızı kart, Vitor Hugo oyna devam. Suat Arslanboğa yatacak yerin yok."

KAPTANLIK PAZUBANDI ABDÜLKADİR ÖMÜR’E

KAPTANLIK PAZUBANDI ABDÜLKADİR ÖMÜR’E

Trabzonspor’da kart cezası nedeniyle Gaziantep FK maçında forma giyemeyen takım kaptanı Uğurcan Çakır’ın yokluğunda kaptanlık pazubandını genç oyuncu Abdülkadir Ömür taktı.

UĞURCAN’IN YERİNE ERCE, ERCE’NİN YERİNE ARDA

UĞURCAN’IN YERİNE ERCE, ERCE’NİN YERİNE ARDA

Trabzonspor’da cezalı Uğurcan Çakır’ın yokluğunda teknik direktör Abdullah Avcı’nın Gaziantep FK maçı için ilk 11’de görevlendirdiği kaleci Erce Kardeşler, karşılaşma öncesi ısınma esnasında arka adalesinde gerilme hissetmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Erce Kardeşler’in yerine bordo-mavililerde Arda Akbulut kaleyi korudu. Erce’nin yerine ise kadroda genç kaleci Muhammet Taha Tepe dahil edildi. Son olarak 3’üncü haftadaki Giresunspor karşılaşmasında kadroda yer alan kaleci Arda Akbulut, en son formayı ise 648 gün önce 13 Şubat 2020 tarihinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan karşılaşmada giymişti.

TRİBÜNLERİN ÖNEMLİ BÖLÜMÜ DOLDU

TRİBÜNLERİN ÖNEMLİ BÖLÜMÜ DOLDU

Pandemi nedeniyle alınan tedbirlerin ardından uzun bir aradan sonra tribünlerin tam kapasiteye çıkarılması sonrasında Trabzonspor'un iç sahada çıktığı ilk maçında bordo-mavili taraftarlar karşılaşmanın hafta içi ve geç saatte olmasına rağmen takımlarını yalnız bırakmadı. Tribünlerin önemli kısmını dolduran taraftarlar, maç öncesi futbolculara alkış ve tezahüratlarla destek verdi.

Güncellenme Tarihi : 23.11.2021 02:42

İLGİLİ HABERLER