Spor
  • 22.10.2005 19:32

TRABZONSPOR KULÜP BAŞKANI AKTUĞ : "VAHİD HALİLHODZİÇ'İN TAKIM ÜZERİNDEKİ ETKİSİ POZİTİFTİ"

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON - Trabzonspor Kulüp Başkanı Atay Akuğ, kaçan gollere canı sıkıldığı için stadyumdan erken ayrıldığını belirterek, "Vahid Halilhodziç'in kısa bir sürede takım üzerinde oluşan etkisi bizi sevindirdi" dedi.


Turkcell Süper Lig'nin 10. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puan ile kapatan Trabzonspor bu karşılaşmada kaçırdığı gollere yanıyor. Acilen 1 galibiyete ihtiyacı olan ve sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, rakibi karşısında girmiş olduğu yüz de yüzlük gol posizyonlarını değerlendiremeyince, kulüp başkanı Atay Aktuğun canı sıkıldı ve stadyumdan erken terketmek zorunda bıraktı.


Stadyumu rahatsızlandığı için terkettiği haberlerinin aksine Trabzonspor Kulüp Başkanı Atay Aktuğ, kendisinin sağlığını çok iyi olduğunu belirterek, "Girilen posizyonlarda gol gelmeyince kaçan gollere canım sıkıldı ve stadyumu ilk defa 5-10 dakika önceden terk ettim. Takım aslında kötü futbol oynamadı. Gole ve galibiyete ihtiyacımız olduğu bu günlerde kaçan golleri görünce çok şaşkına döndüm" dedi.


Takım olarak önceki haftalara göre sahada iyi mücadele ettiklerini belirten Aktuğ, "Önceki haftalara göre sahada iyi mücadele ettik. Oyuncuların kazanma isteğini gördüm. Yeni hocamızı Vahied Halilhodziç'in de takım üzerindeki olumlu etkisi bizi ilerleyen haftalar için umutlandırdı. Halilhodziç'in kısa zamanda takım üzerideki gösterdiği etki hızlı bir şekilde takım üzerinde iyileşmeye döneceğine inanıyorum" dedi.


Trabzonspor Kulüp Başkanı Atay Aktuğ, 26 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan Divan Kurulu toplantısında son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili olarak geniş bir konuşma yapacağını sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:50

İLGİLİ HABERLER