Spor
  • 30.11.2019 20:07

Trabzonspor maçında Galatasaray'da 5 eksik

Galatasaray'da 5 futbolcu derbide forma giyemeyecek

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Falcao, Andone, Luyindama ve Şener Özbayraklı ile cezalı Babel, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Medical Park Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde istediği performansı sergileyemeyen Galatasaray, 12 karşılaşmada aldığı 5 galibiyet ve 4 beraberlikle 19 puan topladı.

Trabzonspor ise 6 galibiyet ve 4 beraberlik sonucunda 22 puan elde etti.

- Dört sakat, bir cezalı

Galatasaray'da karşılaşma öncesinde dört futbolcunun sakatlığı, bir oyuncunun da cezası bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımda tedavileri süren Radamel Falcao, Florin Andone ve Şener Özbayraklı ile sezonu kapatan Christian Luyindama, müsabakada forma giyemeyecek.

Sarı kart cezalısı olan ve sakatlığı bulunan Ryan Babel de Trabzonspor maçının kadrosunda yer alamayacak.

- Adem ve Belhanda ceza sınırında

 

Galatasaray'da Adem Büyük ve Younes Belhanda, Trabzonspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda ligin 14. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor müsabakasında görev alamayacak.  (AA)

Milan'da forma giyen Giacomo Bonaventura menajerler aracılığıyla Galatasaray'a teklif edildi

Milan'la yollarını ayırmaya hazırlanan orta saha oyuncusu Giacomo Bonaventura menajerler aracılığıyla Galatasaray'a teklif edildi.

Yuto Nagatomo’yla yollarını ayırmaya hazırlanan ve o bölgeye Ricardo Rodriguez’i düşünen Galatasaray’ın gündemine şimdi de bir başka Milan’lı yıldız Giacomo Bonaventura’nın geldiği öğrenildi.

SERİ GERİ GÖNDERİLİRSE...

Bu sezon Serie A devinde yeteri kadar forma şansı bulamayan, 6 maçta sadece 1 gol atan Bonaventura’nın şartların oluşması halinde Ocak ayında Milan’dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtilirken, 30 yaşındaki orta sahanın sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması bu transferde sarı kırmızılı kulübü bir hayli iştahlandırıyor. Ön libero ve 10 numara oynama yeteneklerine sahip olan İtalyan futbolcu 2014 yılında 7 milyon Euro karşılığında Milan’a transfer olurken, tecrübeli ismin Boban ve Maldini ile yeniden yapılanmaya hazırlanan kulübün gelecek planlarında olmaması Galatasaray ihtimalini bir kat daha fazla artırıyor.

14 kez İtalya Milli Takım forması giyen Giacomo Bonaventura için Fiorentina’nın da devrede olduğu kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 30.11.2019 20:07

İLGİLİ HABERLER