Spor
  • 29.8.2009 17:02

TRABZONSPOR SOL KANADA 20 MİLYON TL PARA HARCADI!..

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON (İHA) - Turkcell Süper Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak üst üste aldığı mağlubiyetlerle yara alan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. CSKA Moskova'lı Caner Erkin'i kadroya katmak isteyen bordo-mavililer sol taraftaki oyuncu fazlalığı nedeniyle dikkat çekiyor. 

CSKA Moskova'da Teknik Direktör Zico ile yıldızı barışmayan ve yönetim tarafından da kulüp bulması istenen Caner Erkin'in için Galatasaray ve Trabzonspor devrede olduğu belirtildi. Bordo-mavili kulübün Caner'in menajeri ile görüşme yaptığı ve oyuncunun durumu hakkında bilgi aldığı ifade edildi. Oyuncunun şartları Trabzonspor'a uyması halinde Caner'i kiralık olarak kadroya katabilecek. 

Öte yandan Trabzonspor sol taraf için aldığı Cale, Ferhat Öztorun, Engin Baytar, Alanzinho ve Gabriç gibi oyuncuların yanına birde Caner Ergin'in transfer edilmek istemesi dikkat çekti. Sadri Şener'in göreve gelmesinin ardından sol taraf için yaklaşık 20 Milyon TL civarında para harcayan bordo-mavili kulübün hala bu bölge için çözüm bulamaması ve Caner Erkin transfer etmek istemesi farklı yorumların yapılmasına neden oldu. 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER