Spor
  • 16.10.2005 19:26

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ VAHİD HALİLHODZİÇ : "PENALTIDAN SONRA OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTUK"

SAMSUN - Samsunspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.


Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, galip geldikleri için son derece mutlu olduklarını söyledi. İki takımın da puana ihtiyacının olduğunu belirten Arıca, "Trabzonsporlu oyuncular da Samsunsporlu oyuncular da kazanmayı istedi. Ama kazanan taraf biz olduk. Bizim hem kendimize güvenimiz hem de Samsunspor taraftarının takımına güvenmesi açısından alınan galibiyet çok önemli. Yüreklerini ortaya koyan oyuncularımı kutluyor ve tebrik ediyorum. Ancak süreklilik çok daha önemli" dedi.


Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç ise, penaltıya kadar iyi oynadıklarını, penaltıdan sonra oyun disiplininden koptuklarını belirterek, "Penaltının, penaltı olmadığını düşünüyorum. Penaltıda hakem hatalı karar verdi. Penaltıdan gol yedikten sonra oyun disiplininden koptuk. Bu maç bize çok daha fazla çalışmamız gerektiğini gösterdi. Takımın kendi gerçek değerini göstermesi için belli bir süre gerekiyor" diye konuştu.


Kırmızı kart gören Kaptan Hüseyin'i eleştiren Boşnak teknik adam Halilhodziç, "Milli takım oyuncusu ve takımın kaptanı bu şekilde davranmamalı" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER