Spor
  • 25.5.2013 16:43

Trabzonspor yönetiminin görev süresi uzatıldı

Trabzonspor Olağanüstü Kongresi’nin ilk günü sona erdi. Oya sunulan ’Yönetim Kurulu’nun görev süresine bir defaya mahsus olmak üzere 2 yıl eklenir’ yönündeki değişiklikte kabul edildi.

19 Mayıs Spor Salonu’nda başlayan ve yarın yapılacak seçimle tamamlanacak Olağanüstü Genel Kurulu’nun ilk günün son bölümde Yönetim Kurulu’nun görev süresini belirleyen 68. maddeye dayalı geçici bir maddenin ilave edilmesi üyelerin oyuna sunuldu. Oya sunulan Yönetim Kurulu’nun görev süresine bir defaya mahsus olmak üzere 2 yıl eklenir’ yönündeki değişiklik açık oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucu 3’te 2 çoğunluk sağlanmasıyla tüzük değişikliği kabul edildi. Göreve gelecek olan yönetim kurulu 2 yıl 7 ay görevde kalmış olacak. Bir sonraki Trabzonspor Kongresi 2015 yılında yapılacak.

Divan Başkanı Suat Hacısalihoğlu, toplantıya katılan üyelerin tespiti konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek "Sunulan önergenin oylama sonrası yapılan tespitinde sıkıntı yaşadık. Evet ve hayır oylarının tespitinde yaşananların ardından genel kurulu bir süre ara vermek zorunda kaldık. Yaptığımız toplandı sonrası doğru değerlendirmeyi 857 oy üzerinden yaptık. 588 ’evet’ oyu tespit edilirken, 269 oy ise ’hayır’ olarak ilk başta yaptığımız gibi delegelerin oylarını tespit ettik. Bunun sonuçların ardından önerge Genel Kurul’dan geçmiştir" ifadesini kullandı.

Trabzonspor’da yarın başkan adaylarının konuşmasının ardından seçime geçilerek kulübün 15. başkanı belli olacak. Genel kurulda Emre Aksoy, Hakan Kulaçoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Muharrem Usta kulüp başkanlığı için yarışacak.

(İHA)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:01

İLGİLİ HABERLER