Spor
  • 17.1.2020 10:36

Trabzonspor Yusuf Yazıcı'nın kaptanını getiriyor

Yusuf Yazıcı'nın kaptanı geliyor

Trabzonspor stoper bölgesine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürürken Fransa'nın Lille takımından ayrılması gündemde olan Adama Soumaoro gündeme geldi.

Lille'in kaptanı olan 27 yaşındaki Fransız stoperin sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katılması için hem kulübüne hem de oyuncunun kendisine teklif yapıldı. Ancak maliyetler nedeniyle bu transferi gerçekleştirmekte zorlanan Fırtına harcama limitine takılmamak için çalışmalarını sürdürüyor.

FESİHLERİ BEKLENİYOR

Trabzonspor'da Fernandes ve Avdijaj'ın sözleşmelerinin fesih edilmesi için geri sayıma geçildi.

8 MAÇTA FORMA GİYDİ

Lille'in kaptanı Adama Soumaoro bu sezon 8 maçta forma giydi. 1 gole imza attı. (Takvim)

Alpaslan Öztürk takasla geliyor 

Stoper arayışında yabancı seçeneklerden maliyeti nedeniyle geri adım atan Trabzonspor, Göztepe’de yıldızlaşan Alpaslan için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Hüseyin Çimşir’in de çok istediği oyuncu için Mehmet Sepil’le görüşecek.

Badou Ndiaye’yi kadrosuna katarak orta sahasına seviye atlatan Trabzonspor’da stoper için takviye çalışmaları devam ediyor. Uzun süre stoper mevkii için Avrupa’da bilinen isimler üzerinde yoğunlaşan Karadeniz ekibinde hedefteki oyuncularla yapılan görüşmeler neticesinde ortaya çıkan yüksek maliyetler nedeniyle geri adım atıldı. Bu nedenle iç piyasaya yönelen Bordo-Mavililer’in rotası İzmir... Daha önce ilk kez FANATİK’in yazdığı transferde önemli gelişmeler var.

Oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alan Fırtına’nın Göztepe’nin kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Takas da önerilecek Teknik direktör Hüseyin Cimşir ve yardımcısı Muzaffer Bilazer’in kadroya katılması konusunda ısrarcı olduğu Alpaslan Öztürk için Başkan Ahmet Ağaoğlu birkaç gün içinde Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’le bizzat görüşecek. Kulübüyle 1.5 sezon daha sözleşmesi bulunan Alpaslan’ın bonservis detayları görüşülecek. Trabzonspor bu transferde İzmir temsilcisine takasta da oyuncu önerme düşüncesinde.

Güncellenme Tarihi : 17.1.2020 10:42

İLGİLİ HABERLER