Spor
  • 2.11.2005 03:39

TRABZONSPOR'A MÜJDELİ HABER...

G.Birliği maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da, Fatih Tekke’den sonra Szymkowiak’ın da oynayacak duruma gelmesi, camiada yüzleri güldürdü. Fatih’in Gençlerbirliği maçında oynayacağı, Polonyalı oyuncunun ise en kötü ihtimalle 14. haftadaki Ç.Rizespor maçına yetişeceği öğrenildi.

Trabzonspor'da bayram öncesi müjdeli haber iki önemli sakat oyuncusundan geldi. Fatih Tekke ve Szymkowiak'ın hızla iyileşmesi ve oynayacak duruma gelmeleri teknik heyeti ve camiayı sevindirdi. Lee'nin formasına kavuşması, Hüseyin'in cezasının sona ermesinin ardından Fatih Tekke ve Szymkowiak'ın da sakatlıklarının sona ermesi teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar yaptığı açıklamada, Galatasaray maçı sonrası beli ve kasıklarındaki ağılarının artması üzerine tedavisine başlanan Fatih'in sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. Çağlar, “Fatih'in çok az idman eksiği var. Teknik direktörün görev vermesi halinde Gençlerbirliği maçında forma giyebilir. Sağlık açısından sorunu olmayan bu oyuncumuzla ilgili son kararı hocamız verecek.” dedi.

Teknik patron Halilhodziç'in bu oyuncuya hafta sonu oynanacak maçta en fazla 45 dakika forma şansı verebileceği belirtildi. Ligin 5. haftasında oynanan Gaziantepsor maçında sakatlanan Polonyalı Szymkowiak'ın da durumunun da her geçen gün iyiye gittiğini vurgulayan Çağlar, “Szymkowiak'ın sağlık durumu şu anda bizim de tahminlerimizden bir hafta önde gidiyor. Daha önce Fenerbahçe maçında oynayabileceğini açıkladığımız bu oyuncu bir hafta önce formasına kavuşabilir.” dedi.

Ligde 5 hafta aradan sonra Denizli'de galibiyetle tanışan Trabzonspor'da gözler, Gençlerbirliği maçına çevrildi. Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak Bordo-Mavili ekip, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Vahit Halilhodziç yönetiminde sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Fatih Tekke ile Szymkowiak katılmadı. Bu iki oyuncu takımdan ayrı olarak yardımcı antrenör Hakan Yılmaz yönetiminde çalıştı. Kaleci antrenörü Hamit Cihan da kaleciler Jefferson, Tolga ve Hasan Sönmez'e ayrı idman yaptırırken, onlarla özel olarak ilgilendi. Boşnak teknik adam yaklaşık 1 saat 15 dakika süren çalışmada Gençlerbirliği maçının taktiği üzerinde durdu. Özellikle dar alanda oyuncularını çalıştıran Halilhodziç, futbolcularını topu ayakta fazla tutmamaları konusunda sık sık uyardı.

/Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:45

İLGİLİ HABERLER