Spor
  • 2.2.2005 00:19

TRABZONSPOR'A OLUMSUZ CEVAP!..

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON  - Trabzonspor, Szmykowiak'dan sonra renklerine bağlamak istediği diğer Polanyalı oyuncu Maciej Zurawski'nin transferini, Wisla Krakow Kulübü'nden gelen olumsuz cevap üzerine gerçekleştiremedi.
Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akbaşoğlu, Zurawski'nin de transferini bitirmek üzereyken Wisla Krakow Kulübü'nün araya girmesiyle bu transferin gerçekleşmediğini belirterek, Trabzonspor'un Zurawski defterini kapattığını söyledi. Szmykowiak'dan sonra Zurawski'yi Trabzonspor'a getirmeyi çok istediklerini belirten Akbaşoğlu, "Biz oyuncuyla sözleşme imzaladık. Kulübünden gelecek olan sözleşmeyi de bekliyorduk. Antalya'da kampta olan oyuncunun bavullarını toplattık. 'Trabzon'a getirelim' dediğimiz anda, araya giren Wisla Krakow Kulübü bunu engelledi. Oyuncunun tüm baskılarına rağmen Wisla Krakow yönetiminin anlamsız tutumu bizleri de şok etti. Biz bu oyuncuyu Trabzonspor'a getirmeyi çok istiyorduk. Taraftarımızın beklentisine cevap vermek, yüzlerini güldürmek istiyorduk. Ama olmadı. Yönetim olarak bu transferin gerçekleşmesi için elimizden geleni yaptık. Zurawski'yi Trabzonspor'a getirmek için çok fedakarlıklarda bulunduk. Zurawski de Trabzonspor'a gelmeyi çok istiyordu. Onun da morali çok bozuk" diye konuştu.
Bu transferin gerçekleşmediğini öğrenen Szmykowiak'ın da moralinin çok bozuk olduğu öğrenildi. Transferin son gününe kadar takım arkadaşının Trabzon'a geleceği umudunu taşayan Polonyalı oyuncu, bu transferin gerçekleşmediğini öğrenince 5 yıldır birlikte top koşturduğu arkadaşı Zurawski'den ayrılmış oldu.
Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:01

İLGİLİ HABERLER