Spor
  • 5.12.2021 00:20

Trabzonspor'da Cornelius şoku! Kafası yarıldı, 8 dikiş atıldı

Süper Lig'in 15. haftasında açık ara liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, Adana Demirspor'u konuk etti. Karşılaşmanın 8. dakikasında Cornelius rakibi Samet Akaydın ile kafa kafaya çarpıştı. Kafası yarılan ve oyuna devam edemeyen Danimarkalı golcü hastaneye götürüldü.

KADRODA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

KADRODA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Süper Lig'de 7'de 7 yaparak müthiş bir seri yakalayan namağlup lider Trabzonspor, 15. haftada sezona flaş transferlerle giren Adana Demirspor'u ağırladı. Teknik direktör Abdullah Avcı sakatlıklar nedeniyle kadroda zorunlu değişikliğe gitti.

TRONDSEN YERİNE DENSWIL

TRONDSEN YERİNE DENSWIL

Deneyimli teknik adam, Adana Demirspor karşısında sakatlığı bulunan Anders Trondsen yerine yeni transfer Denswil'e şans verdi. Sakat olan Djaniny ve Erce Kardeşler de zorlu mücadele kadroda yer almadı.

CORNELIUS İLE SAMET ÇARPIŞTI

BAKASETAS YEDEK KULÜBESİNDE

Sakatlığı atlatıp takımla çalışmalara başlayan Anastasios Bakasetas yedekler arasında yer aldı. Maçın 8. dakikasında yürekleri ağza getiren sakatlık yaşandı.

İKİ FUTBOLCUNUN DA KAFASI YARILDI

CORNELIUS İLE SAMET ÇARPIŞTI

Bu dakikada hava topu mücadelesinde Cornelius ile Samet Akaydın kafa kafaya çarpıştı. Hakem Fırat Aydınus hemen sahaya sağlık görevlilerini davet etti.

TOMOGRAFİ İÇİN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

İKİ FUTBOLCUNUN DA KAFASI YARILDI

Talihsiz pozisyonun ardından iki futbolcunun da kafası yarıldı. Danimarkalı golcü sedyeyle oyun dışına alındı.

8 DİKİŞ ATILDI

TOMOGRAFİ İÇİN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Cornelius'un saha kenarında tedavisi devam ederken Trabzonspor'un yedek futbolcularının tamamı takım arkadaşlarının yanında yer aldı. Deneyimli forvet oyuna devam edemedi, tomografi çekilmek üzere hastaneye götürüldü.

8 DİKİŞ ATILDI

8 DİKİŞ ATILDI

61 saat'in haberine göre Cornelius'a 8 dikiş atıldı. Adana Demirsporlu futbolcu Samet oyuna devam etti. Cornelius ise 12. dakikada yerini Fode Koita'ya bıraktı.

YENİ YÖNETİM TRİBÜNDE

YENİ YÖNETİM TRİBÜNDE

Trabzonspor’un bugün başlayan ve 2 gün sürecek olan 78’inci Olağan Genel Kurulu’nda tek liste halinde seçilmesi beklenen Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Adana Demirspor karşılaşmasını tribünden takip etti.

(Görüntü Beinsports'tan alınmıştır)

Güncellenme Tarihi : 5.12.2021 04:24

İLGİLİ HABERLER