Spor
  • 25.10.2008 12:23

TRABZONSPOR'DA LİDERLİK HESAPLARI

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON - Geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray'a 3-0 mağlup olmasının ardından liderliği Beşiktaş'a kaptıran Trabzonspor, siyah-beyazlı ekibin Sivasspor ile 1-1 berabere kalmasıyla yeniden liderlik hesapları yapmaya başladı. Ligin 7. haftasında deplasmanda sarı-kırmızılı takıma mağlup olan Trabzonspor, Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etmesiyle liderlik koltuğunu siyah-beyazlı ekibe kaptırmıştı. Liderlik koltuğunu yeniden eline geçirmek için fırsat kollayan Karadeniz temsilcisi, Beşiktaş'ın evinde
Sivasspor ile berabere kalmasının ardından liderlik koltuğunu yeniden ele geçirmek istiyor. Evinde ağırlayacağı Gaziantepspor karşısında sahadan mutlak galibiyetle ayrılmayı planlayan bordo-mavili takım, geçtiğimiz hafta kaptırdığı liderlik koltuğunu ele geçirerek moral bulmayı planlıyor.
Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Gaziantepspor karşısında farklı bir kadro ve sistemle çıkması bekleniyor. Sarı-kırmızılı takım karşısında sistemi çöken Yanal'ın aynı hataların Gaziantepspor karşısında tekrarlanmaması için farklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray karşılaşmasında savunma ve forvet oyuncularının performanslarından memnun olmayan Ersun Yanal'ın kadroda değişiklik yapması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:00

İLGİLİ HABERLER