Spor
  • 29.5.2006 13:49

TRABZONSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR ŞAŞKINLIĞI

TRABZON - Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, 3-4 teknik adam ile görüşme halinde olduklarını söyledi.
     Albayrak, öncelikle teknik heyet sorununu çözümlemek istediklerini ve bu konuda çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek, ''Görüştüğümüz 3-4 teknik adam var. Bunların içinde yabancı hocalar da var. Acele edip hata da yapmak istemiyoruz. Trabzonspor'a en uygun teknik adamı kazandırmak istiyoruz'' dedi.
     Lee Yong'un dışında bordo-mavili takımda sözleşmesi biten oyuncu olmadığını dile getiren Albayrak, ''Geçen sezon ligin ikinci yarısında takım toparlanma süreci yaşadı. Mevcut bir kadromuz var. İç transferde rahatız. Dış transferde de geç kalmış değiliz. Transfer dönemi de yeni başladı. Önümüzde epeyce bir süre var'' diye konuştu.
     Fatih Tekke konusunda ise yeni gelecek teknik heyetin de düşüncelerinin önemli olacağını ifade eden Albayrak, şöyle konuştu:
     ''Fatih'ten önce teknik heyet konusunu belirlemek gerekiyor. Ona göre davranacağız. Fatih, yeni teknik direktör, yönetim kurulu hep birlikte karar vereceğiz. Fatih konusu benim veya Fatih'in tek başına karar vereceği bir konu değil. Fatih konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Kulübün faydası ne gerektiriyorsa onu yapacağız.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER