Spor
  • 30.4.2007 00:24

TRABZONSPOR'DA YÖNETİM FENA KARIŞTI!..

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, kulüp başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamanın, Türkiye'de yatırımları bulunan saygın bir aileyi hedef alan bölümlerini tasvip etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.
      Albayrak, Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili kullandığı ifadeler üzerine bordo-mavili kulübün internet sitesine bir açıklamada bulundu.
      Nuri Albayrak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
      ''Bilindiği üzere kulübümüz yönetim kurulu üyesi Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, bu hafta sonu oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçı sonrası bazı açıklamalarda bulunmuştur. Yapılan açıklamanın, oynanan müsabakayla alakalı olmayan ve Türkiye'de yatırımları bulunan saygın bir aileyi hedef alan bölümlerini tasvip etmemiz mümkün değildir. Kullanılan ifadeler kulübümüzün ve camiamızın görüşleri olarak değil, sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şahsi fikirleri olarak değerlendirilmelidir. Bu vesileyle bir kez daha Trabzonspor Kulübü olarak Fair- play ruhunu sadece sahada değil, her zeminde yaşatmak azminde olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.''
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER