Spor
  • 30.7.2008 00:00

TRABZONSPOR'DAN KÖTÜ PROVA!..

Nienburg kentindeki maçın golleri, 35. dakikada Thomas ve 54. dakikada Gökhan'dan geldi.
Onur, Tayfun, Song, Giray (Dk. 46 Egemen), Cale (Dk. 62 Barış), Serkan, Hüseyin (Dk. 46 Ceyhun), Selahattin Yattara (Dk. 62 İsmail), Umut ve Gökhan 11'iyle maça başlayan Trabzonspor'da, Song'un agresif ve sert futbol oynaması dikkati çekti.
Maçın 62. dakikasında oyundan çıkan Yattara'dan kaptanlık pazubandını alan Song, maç sonunda yaptığı açıklamada, yeni bir takım olduklarını ve çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Song, "Henüz yeni bir takımız ve daha ilk maçımız. Birbirimize uyum sağlamak için zamana ihtiyacımız var. Çalışmalı, çalışmalı ve çalışmalı. Sert oynadığım yönündeki söylemlere gelince, sertlik futbolda var. Bu olacaktır" dedi.
Diğer futbolcu Umut ise Osnabrück karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Yeni takımzı yavaş yavaş birbirimizi iyi tanımaya başlıyoruz. Burada eksiklikleri görerek lige hazır olmak istiyoruz" diye konuştu.
Gökhan da çok yoğun antrenmanlardan dolayı henüz istediklerini yapamadıklarını kaydederek, "Yorgunluğumuz atıp ilerde daha iyi olacağız" dedi.
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muammer Saka, ilk hazırlık maçında taktik çalışnmaların sonucunu görme fırsatı bulduklarını belirterek, "Hocanın çalışmalarının sahaya yansıtılması önemliydi. Eksikliklermiz var, yeni arkadaşlarımız da var. Daha 5 maç oynayacağı. Ne kadar maç oynarsak o kadar iyi oynayacağız. Savaşan topa basan bir takımımız var. Bu kadro, bu özelliklere sahip" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:29

İLGİLİ HABERLER