Spor
  • 9.8.2018 00:22

Trabzonspor'dan Özer Hurmacı'ya tepki

Özer Hurmacı'nın tek taraflı sözleşmesini feshederek, TFF'ye başvurmasının ardından Trabzonspor'dan bir açıklama yapıldı. Bordo-mavili kulüp, Trabzon’un çocuğu olarak bilinen Özer Hurmacı’ya kulüp lisansı alabilmemiz için ödememiz gereken 5 milyon 351 bin TL’lik tazminatın tek seferde ödendiğini kamuoyunun bilgisine sunarız" dedi.

Trabzonspor, Özer Hurmacı ile yaşanan gelişmeler üzerine açıklamada bulundu. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili şu ifadeler yer verildi.

"Tüm spor kamuoyunun malumu olduğu üzere; kulübümüzde geçmiş yıllarda forma giyen Özer Hurmacı, bir önceki dönem Yönetim Kurulu ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek TFF’ye başvurmuştur.

Dönemin Yönetim Kurulu tarafından futbolcu ile mutabık kalınan tazminatsız ve hatta kulübümüze 350 bin TL kâr ettirecek fesih anlaşması imzalanmamış ve beraberinde yaşanan süreçte oyuncunun TFF’ye yaptığı başvuru sonrası kulübümüz haksız bulunarak 5 milyon 351 bin TL’lik tazminat ödemeye mahkum edilmiştir.

 

Güncellenme Tarihi : 9.8.2018 01:08

İLGİLİ HABERLER