Spor
  • 30.3.2009 12:38

TRABZONSPOR'DAN TRANSFER ATAĞI

TÜRKİYE genelindeki genç futbolcuları incelemeye alan Trabzonspor, Kartalspor’un genç forveti Yaser Hacımustafaoğlu’nun transferinde önemli aşama kaydetti, Gaziantepsporlu Murat Ceylan ve İsmail’in transferi için de sezon sonunu beklemeyi kararlaştırdı.

OLUMLU RAPOR VERDİLER

Sezon sonu için transfer çalışmalarına erkenden başlayan Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda genç oyuncular üzerinde detaylı araştırma yaptı. İlk olarak Bank Asya 1'inci Ligi’nde bir çok ismi takibe alan Özkan Sümer başkanlığındaki futbol izleme komitesi, Kartalspor'un formasını giyen 17 yaşındaki Yaser Hacımustafaoğlu için olumlu rapor verdi. Genç oyuncunun transferi için harekete geçen yönetim, Yaser’le sezon sonunda anlaşma yapılması için harekete geçeceği bildirildi.

GAZİANTEPSPORLU 2 FUTBOLCU DA LİSTEDE

Yönetim, bu arada Gaziantepspor’un genç futbolcuları Murat Ceylan ve İsmail Köybaşı için de bonservis bedelleri konusunda araştırma yapmaya başladı. Resmi olarak Gaziantepspor yönetimine başvurmayan yönetimin Murat Ceylan ve İsmail için ısrarlı olacağı öğrenildi.

TABATA İÇİN GİRİŞİM

Bu arada yönetimin bordo mavili takımın Avrupa kupalarına katılması durumunda yüksek miktarları gözden çıkararak Gaziantepsporlu Tabata’yı da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

YENİ BAŞKANA KUTLAMA

Öte yandan Trabzonspor yönetim kurulu bir mesaj yayınlayarak yerel seçimler sonucunda Trabzon belediye başkanlığına seçilen AK Partili Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu kutladı. Yönetim, yeni seçilen ilçe ve belde belediye başkanlarına da başarı dileklerinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:40

İLGİLİ HABERLER