Spor
  • 28.1.2014 16:29

Trabzonspor'dan üç forvet için teklif

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve transfer komitesinin birinci gündem maddesi olan forvet transferinde sona gelindi. Bordo - mavili yöneticiler transfer sezonunun bitmesine az bir zaman kala Demba Ba için Chelsea'ye, Cisse için Newcatle United'e ve Mustapha Yatabare için Guingamp kulübüne teklif yaptı. Üç futbolcu arasında bonservis bedeli en yüksek olan Demba Ba'nın transferinin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu, Cisse ve Yatabare için ise kulüplerinin ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi. Bordo-mavili yöneticilerin bu transferleri gerçekleştirmek için Avrupa'nın önemli menajerleri ile işbirliği yaptığı da öğrenildi.

YUSUF'UN MENAJERİ KULÜBE ÇAĞRILDI

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Erdoğan ile sözleşme imzalamak için menajeri kulübe çağrıldı. Genç futbolcunun da bordo-mavili takımda sözleşme imzalamak istediği ve bu konuda anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. Bu arada bordo - mavililer Yusuf'un yıllık aldığı ücrete zam yapıp 5 yıllık yeni sözleşme imzalatmak istiyor.

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜ

Trabzonspor bir günlük iznin ardından Çaykur Rizespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Bamba ile salonda çalışan Malouda, Mustafa ve Soner katılmadı. Bordo - mavililer antrenmanda kondisyon çalışması yaparken, oyuncuların yapılan yüklemeler sırasında oldukça hırslı olması dikkat çekti.

AKÇAY'IN ANNESİ YARIN DEFNEDİLECEK

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın bugün 94 yaşında vefat eden annesi Hayriye Akçay'ın cenazesi yarın öğle namazı sonrasında İskenderpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı'na defnedilecek. Sabah antrenmanı sonrası ölüm haberini alıp Trabzon Numune Hastanesi'ne giden teknik direktör Mustafa Akçay, burada taziyeleri kabul etti.

MALOUDA'DAN İKİ CUMHURBAŞKANINA FORMA

Trabzonspor'un Fransız futbolcusu Florent Malouda, Cumhurbaşkanı Abdulah Gül'ün, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın onuruna verilen yemeğe davetli olarak katıldı. Fransız futbolcu Malouda, Çankaya Köşkü'nde verilen resmî akşam yemeğinde Gül ve Hollande'ye Trabzonspor forması hediye etti. Malouda, böyle önemli bir yemeğe katıldığı için büyük onur duyduğunu belirtti.

 

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:06

İLGİLİ HABERLER