Spor
  • 9.10.2005 03:03

TRABZONSPOR'UN YENİ HOCASI FUTBOLCULARINA BÖYLE BAĞIRDI : ATARIM DIŞARI

Disiplinden taviz vermeyeceğini her fırsatta vurgulayan Trabzonspor Teknik Direktörü, oyuncularını, ‘Söylediklerimi iyi dinlemeyeni, dışarı atarım’ diyerek uyardı. Katı disipliniyle dünya çapında ün yapan Vahid Halilhodzic, Trabzonspor’daki ikinci gününde de fırtına gibi esti. Göreve başladığı ilk gün, sabah 08.00’de bütün futbolcuları ayağa diken Boşnak teknik direktör, dün de ağır bir çalışma yaptırdı.

Halilhodzic, tam 2 saat 50 dakika süren antrenmanda, tercümanı aracılığıyla futbolculara, ‘Söylediklerimi iyi dinlemeyeni dışarı atarım’ diyerek gözdağı verdi.

Pazartesi gününden itibaren her sabah saat 10.00’da antrenman yaptıracağını açıklayan Halilhodzic, futbolculardan en geç 09.00’da tesislerde hazır olmasını istedi. Bazı oyuncuları geç kalmamak için eve gitmeyerek, tesislerde kalacağı belirtildi.

4 dilde konuşuyor

Bu arada Boşnak teknik direktörün futbolcularla 4 lisansla konuştuğu görüldü. Halilhodzic, oyuncularıyla konuşurken Fransızca, Türkçe, İngilizce ve Boşnak dillerini kullandı.

Trabzonspor’da Fatih Tekke ve Szmykowiak’tan sonra Fabiano Eller de sakatlandı. Sol ayak arka adalesine darbe alan Brezilyalı futbolcu, idmanı yarıda bırakırken, durumunun bugün belli olacağı belirtildi. Öte yandan Fatih Tekke, bel ve kasığındaki rahatsızlığın tedavisi için bugün İtalya’nın Milano kentine gidecek.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER