Spor
  • 26.9.2013 00:45

Trabzon'u ateşten günler bekliyor!

Avrupa Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden, Spor Toto Süper Lig'de de Kardemir Demir Çelik Karabükspor ve Kayserispor'u yenerek çıkışa geçen Trabzonspor'u, zorlu bir maç trafiği bekliyor.

Pazar günü Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u konuk edecek olan bordo-mavili takım, ardından Avrupa Ligi'nde Perşembe günü Lazio ile Trabzon'da karşı karşıya gelecek. Trabzonspor, bu iki maçın sonrasında ligin 7. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Futbolcularıyla bu kritik maç trafiği öncesinde toplantı yapmayı planlayan Teknik Direktör Mustafa Akçay, bütün oyuncularından bu süreçte öncelikle kendilerine iyi bakmalarını ve dinlenmelerini isteyecek. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de bu kritik maç takviminde Trabzon'da takımın yanında olacakları öğrenildi.

Sakatlıkları nedeniyle Kayseri deplasmanına götürülmeyen Colman ve Giray'ın durumlarının bu hafta tekrar gözden geçirileceği ancak büyük bir olasılıkla bu iki oyuncunun hafta sonu forma giyemeyecekleri ifade edildi.

Bir yandan Türkiye'deki rakiplerini takip ettiren teknik direktör Mustafa Akçay, namağlup olarak yoluna devam ettiği Avrupa Ligi'ndeki rakiplerini de mercek altına alıyor. İtalya Ligi'nde geçtiğimiz hafta Roma derbisine çıkan Lazio'yu televizyondan izleyen Akçay'ın, rakibin kendi evinde oynayacağı Catania ve deplasmanda karşılaşacağı Sassuolo maçlarını yardımcısına izlettireceği ve rapor isteyeceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:42

İLGİLİ HABERLER