Asayiş
  • 7.10.2005 20:25

TRAFİK POLİSİNE MEYDAN DAYAĞI...

ÖZCAN AYDIN
MANİSA  - Manisa'da meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında, araçları çekmek için gelen kurtarıcının yolu trafiğe kapatacak şekilde park etmesi sonucu sürücüyü uyaran trafik polisi darp edildi.


Edinilen bilgiye göre, Manisa-İstanbul Karayolu üzerinde Gediz köprüsü yakınlarında meydana gelen maddi hasarlı kazanın kapattığı yolu, trafik memuru arkadaşıyla birlikte açmaya çalışan trafik polisi Hıdır Öztürk, kendisinden bir süre önce olay yerine gelen kurtarıcının sürücüsü İhsan Güler'e "Aracını başka bir yere park et. Trafiği aksatıyorsun" demesi üzerine tartışma çıktı. Güler'in de "Ben trafiği falan kapatmıyorum. Gerekli önlemlerimi de aldım" yanıtından sonra gerilen ortamda yumruklar konuştu.

 İhsan Güler, polis memurunun belindeki telsizi aldıktan sonra önce başına vurdu ardından da peş peşe attığı yumruklarla yere düşürdü. Telsiz darbesiyle kanlar içinde kalan polis memuru ve İhsan Güler'i olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekipleri ayırdı. Başından yaralanan polis memuru, ambulans içerisinde tedavi edildiği sırada yoğunlaşan trafiğin yönlendirilmesi ise 112 doktoru Erkut Şenol 'a kaldı.

 Trafik polisi Hıdır Öztürk, ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavisi süren polis memuru Öztürk, "Beni bu hale getiren kurtarıcı sürücüsünden davacıyım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER