Ekonomi
  • 25.5.2020 12:34

Trafik Sigortası Fiyatları 2020

Araçların trafiğe çıkması için yaptırılması zorunlu olan trafik sigortası,  fiyatlarının değişkenlik göstermesi nedeniyle araç sahiplerinin gündeminden düşmüyor.  En düşük fiyatlar trafik sigortası yaptırmak isteyenler öncelikle sigorta firmalarından fiyat teklifi talebinde bulunuyor.  Elbette  fiyat teklifi alınması son derece mantıklı bir tercihtir.  Çünkü bu sayede trafik sigortası için ayrılması gereken en düşük bütçe ile  sigorta işlemlerinin gerçekleştirilmesi mümkün olabiliyor.

Onlarca farklı sigorta firmasına tek tek dolaşarak fiyat teklifi talebinde bulunmak yerine  sigortam.net internet sitesine tıklamak araç sahipleri için çok daha avantajlı bir seçenek oluyor. Çünkü Sigortam.net'ten trafik sigortası için en iyi fiyat öğrenilebilir. 20 farklı sigorta firmasının fiyat teklifinde bulunması sayesinde  firmaların sundukları fiyatlar sadece tek bir platform üzerinden değerlendiriliyor. Böylelikle sigorta işlemlerinin olası en düşük bütçe ile gerçekleştirilmesi sağlanıyor. Bununla birlikte söz konusu internet sitesinde internete özel indirimin de uygulandığı bilgisini aktaralım. Dolayısıyla özel indirimlerden faydalanmak isteyenler de rotasını sigortam.net internet sitesine çeviriyor. % 50’ye varabilen indirimler de cabası…

Sadece 2 Dakikada Sigorta Poliçeniz Hazırlanıyor!

Sigorta işlemleri için uzun bir zaman dilimi ayırmanıza hiç gerek kalmıyor çünkü bu internet sitesi üzerinden  sadece 2 dakika içerisinde sigorta poliçenizin hazırlanması mümkün olabiliyor.  Online olarak yapılabilecek tüm işlemlerin hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanması  araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Sadece trafik sigortası değil kasko sigortası için de yüksek oranlarda indirimlerden  faydalanma fırsatının olduğunu belirtelim.

Mevcut sigortanızın yenilenmesi için de fiyat teklifi talebinde bulunabilirsiniz.  Bununla birlikte sıfır araç sahipleri için de  söz konusu avantajlar geçerli oluyor. Bu avantajlardan faydalanmak ve indirim fırsatlarını yakalamak için mutlaka aracınızın plakasının hazır olması gerekmiyor. Henüz araç plakasını almamış olan araç sahipleri de  rahatlıkla indirim fırsatlarından faydalanabilir.

Ancak öncesinde daha detaylı bilgi almanızda fayda var. Bunun için de sigortam.net internet sitesinde tıklamanız yeterli oluyor. Fiyatları kıyaslamak ve sunulan indirim imkanlarını daha yakından incelemek  işte bu kadar kolay oluyor. Bundan böyle sigorta işlemlerini gerçekleştirmek için  sigorta firmaları ile tek tek irtibata geçmenize hiç gerek kalmadı. En iyi fiyat garantisini hangi internet sitesinin sunduğunu artık biliyorsunuz.

 

Güncellenme Tarihi : 25.5.2020 12:35

İLGİLİ HABERLER