Asayiş
  • 30.9.2013 12:55

Trafikte cam silen küçük kızın feci sonu!

ÜMRANİYE'de ışık ihlali yaptığı iddia edilen otomobile TIR çarptı. TIR'ın çarptığı otomobil, trafikte araçların camını silen çocukların üzerine savruldu. Kazada iki çocuk son anda kurtulurken otomobilin çarptığı 9 yaşındaki Nazar Buluş feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza saat 10.00 sıralarında Esenşehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre Kerem K'nın kullandığı 34 UC 2552 plakalı TIR, yeşil ışık yanarken Sancaktepe istikametine seyir halindeydi. 34 ZP 6354 plakalı otomobil sürücüsü İbrahim Y, yolu ise kırmızı ışıkta geçmeye çalışınca TIR otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil savruldu. Bu sırada trafik ışıklarında cam silen 3 çocuk üzerlerine gelen otomobilden kaçmaya çalıştı. İki çocuk kendilerini son anda yol kenarına atarken, 9 yaşındaki Nazar Buluş, savrulan otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Kazada TIR şoförü ve otomobil sürücüsü de yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. Yaralanan sürücüler, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden Nazar Buluş için olay yerinin savcının gelmesi beklendi. Bu sırada küçük çocuğun annesi ve daha sonra olay yerine gelen Nazar'ın babası sinir krizi geçirdi. Öfkeli baba, bir ara eşini tartaklamaya başladı, araya yakınları girip sakinleştirmeye çalıştı. Polislerin izin vermesi üzerine kızının cansız bedenini gören baba  feryat etti, uzun süre ağladı. Polis ekipleri  babayı sakinleştirmekte güçlük çekerken, savcının talimat vermesi üzerine Nazar Buluş'un cesedi olay yerindeki ambulansla hastane morguna kaldırıldı.

Bazı görgü tanıkları ise kazayla ilgili olarak, "Otomobil kırmızı ışıkta geçince, TIR otomobile çarptı.  Bu sırada cam silen çocuklardan birisi otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti" diye konuştu.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:35

İLGİLİ HABERLER