Asayiş
  • 1.8.2009 18:08

TRAFOYA TUVALETİNİ YAPARKEN CANINDAN OLDU!..

İZMİR'in Örnekköy Semti'nde, TEDAŞ'a ait kapısı açık elektrik trafosuna işemek isteyen 25 yaşındaki Hakan Tutsak elektrik çarpması sonucu öldü.

Olay, bu gece saat 01.00 sıralarında 7449/1 Sokak Numara 7/B'nin karşısındaki trafoda meydana geldi. 1 çocuk babası Hakan Tutsak, arkadaşıyla evinin karşısındaki trafonun önünde oturup sohbet ederken, bir süre sonra ayağa kalkıp, tuvalet ihtiyacını gidermek için trafonun açık olan kapısından girmek istedi. Trafoda elektrik akımına kapılan Hakan Tutsak, bayılıp yere yığıldı. Arkadaşının bağırması üzerine olay yerine gelen çevredekiler Tutsak'ı kendi imkanlarıyla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Tutsak'ın yolda duran kalbi, kalp masajıyla tekrar çalıştırıldı. Ancak, kalbi bir kez daha duran Hakan Tutsak kurtarılamadı.

Tutsak'ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirirken, 1.5 yıllık eşi 24 yaşındaki Nur Tutsak acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu.

Altı çocuklu ailenin en küçüğü olan Hakan Tutsak'ın bir süredir işsiz gezdiği ve altı aylık Efe Can isimli bir oğlunun olduğu bildirildi.

‘TRAFONUN KAPISI 15 GÜNDÜR AÇIK’

Hakan Tutsak'ın yakınları, 15 gündür açık olan trafonun kapısının kapatılması için başvuruda bulunduklarını ancak ilgilenen olmadığını öne sürerken, olay yerine gelen TEDAŞ yetkilileri trafoda incelemede bulundu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER