Gündem
  • 25.9.2013 01:31

Trakya karanlığa gömüldü!

Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve İstanbul'un Silivri ilçesinde saat 22.15'te belirlenemeyen bir nedenle elektrik kesintisi yaşandı. Trakya Dağıtım A.Ş,'den yapılan açıklamada, kesintinin nedeninin bilinmediği ve arızanın nedeninin araştırıldığı bildirildi. Bölgede kesintinin devam ettiği kaydedildi.
POLİS, EKİP OTOMOBİLLERİNİN TEPE LAMBALARINI AÇIP DEVRİYE ATTI

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santralindeki Türkiye Elektrik iletim A.Ş.'ye (TEİAŞ) ait akım trafosundaki arıza nedeniyle enterkonnekte sisteme enerji verilemedi. Arıza nedeniyle Trakya Bölgesi'nde Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'ndeki tüm yerleşim birimlerinde elektrik kesintisi yaşandı. Karanlığa bürünen bölgede güvenliği sağlamak için polis ekipleri tepe lambalarını açarak ana arterler üzerinde devriye attı.

TELEFONLAR KİLİTLENDİ

Elektrik kesintisi nedeniyle karanlıkta kalan işyeri sahipleri ve evlerinde bulunanlar mum yakarak kesintinin giderilmesini bekledi. 186 numaralı elektrik çağrı merkezi telefonu kilitlenirken bir süre sonra tamamen kapandı. TREDAŞ'ın telefonlarına uzun bir süre ulaşılamadı.

 

 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:44

İLGİLİ HABERLER