Spor
  • 25.7.2009 02:05

TRANSFER BEKLENİYOR AMA...

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Tobol maçı sonrası oyuncularını soyunma odasında kutladı ancak medyaya daha eksiklerinin olduğunu açıkladı. Rijkaard, her şeye rağmen önemli bir galibiyet aldıklarını, ancak zamanla daha iyi duruma geleceklerini söyledi.

Sarı kırmızılı takımda gözler Maccabi Netanya maçına çevrilirken; UEFA'ya verilen listede yer alan Keita'nın da bu karşılaşmada forma giyebileceği açıklandı.

Bu arada İngiliz medyasının ortaya attığı "Galatasaray'ın Deco ile ilgilendiği" iddialarının doğru olmadığı belirtildi. Galatasaray 2. Başkanı Mehmet Helvacı konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Sarı kırmızılı yönetimin transfer çalışmalarını sürdürdüğü, ancak maliyeti yüksek futbolcu alınmayacağı belirtildi. Yöneticiler, teknik direktör Rijkaard'ın vereceği rapora göre kadrodaki bazı oyuncuların takasta kullanılabileceğini söylediler.

Sarı kırmızılılar Netanya maçının hazırlıklarını sürdürürken Tobol maçında kafasına darbe alan ve sabaha kadar gözlem altında tutulan genç futbolcu Serdar Eylik'in durumunun iyi olduğu ve evinde dinlendirildiği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER