Spor
  • 16.10.2008 00:00

TRANSFER İDDİALARI BAŞLADI!..

Gazete haberinde, Fenerbahçe'nin Tuncay Şanlı'dan boşalan sol kanatı Meksikalı futbolcuyla doldurmak istediğini ileri sürürken, Başkan Aziz Yıldırım'ın bu oyuncuyu izlemek için Cem Pamiroğlu ve Özcan Kızıltan'ı görevlendirdiğini de yazdı.
Gazete, Deportivo Kulübünün Ocak ayı için düşünülen bu transfere sıcak bakmadığını ancak Fenerbahçe'nin finansal yapısının bunu başabilecek güce sahip olduğunu ileri sürdü. Gazete buna referans olarak da Güiza için ödenen 14 milyon Euro'yu gösterdi.
Sarı- Lacivertlilerde Kocaelispor maçının hazırlıkları da sürerken, sağanak yağmur antrenmanı sekteye uğrattı. Samandıra'da yoğun yağış nedeniyle Aragones çalışmayı yarım keserek oyuncularını kondisyon salonuna gönderdi.
Bu arada kaptan Alex, Türk Milli Takımını kendilerine benzetti ve "Sakatların fazlalılığı nedeniyle aynı Fenerbahçe gibi acı çekiyorlar" dedi.
Alex, kendisine ait internet sitesinde Türk Milli Takımının grubunda favori ekiplerden biri olmasına rağmen sakatlıklar nedeniyle her maçta sıkıntı yaşadığını belirtti ve "Bu dönemi ne kadar az kayıpla kapatırlarsa, o kadar avantajlı olurlar" dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:21

İLGİLİ HABERLER