Spor
  • 3.7.2009 13:27

TRANSFERDE HEYECANLANDIRAN 9 HABER...

Günün transfer bombaları

Vassell tamam Campbell sırada (FANATİK)


Başkent ekibi, İngiliz yıldız Darius Vassell ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Sıkı durun Sarı-Lacivertliler´in ikinci bombasını açıklıyoruz: Sol Campbell. 100. yılını kutlayacak olan, bu doğrultuda kadrosuna 3-4 tane yıldız oyuncu takviye etmek isteyen Ankaragücü, Türkiye’ye getirdiği ve tesisleri gezdirdiği Darius Vassell’de mutlu sona ulaştı. Golcü futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. 29 yaşındaki futbolcunun menceriyle ilgili bazı sorunlar yaşayan Sarı-Lacivertliler, önceki akşam yapılan toplantıda tüm sıkıntıları çözdü. Ankara’da ev bakan Vassell, dün ülkesinin yolunu tuttu. Vassell’in hafta başında eşiyle birlikte Başkent’e geleceği ve kendisini resmen Ankaragücülü yapan sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Portsmouth’un kaptanı...


Vassell’in yankısı henüz bitmeden, Sarı-Lacivertliler bir başka dünya yıldızı için kolları sıvadı: Sol Campbell. 3 sezondur Premier Lig takımlarından Portsmouth forması giyen tecrübeli stoper, aynı zamanda takımının kaptanı. Daha önce Tottenham ve Arsenal forması giyen yıldız oyuncu, İngiltere Milli Takımı’nda da oynuyor. Ankaragücü’nün 34 yaşındaki futbolcuyla ciddi şekilde görüştüğü belirtilirken, kulüpten alınan bilgiye göre Sarı-Lacivertliler’in bu transfer için bütün imkanları seferber edeceği öğrenildi.

Fener'e tangocu Cristian Ledesma (TAKVİM)


Günlerdir Serie A'da transfer çalışmaları yapan Sarı-Lacivertliler'in gündemine yeni bir isim girdi. İtalyan basını Fener'in, Lazio'nun Arjantinli futbolcusu Cristian Ledesma'yı resmen istediğini duyurdu Yeni sezona müthiş bir kadro kurarak girmeyi planlayan Fenerbahçe'nin gündemine bir süredir transfer çalışmaları yürüttüğü İtalya'dan yeni bir oyuncu girdi. İtalyan basınında yer alan haberde Sarı-Lacivertliler'in, Lazio'nun Arjantinli ön liberosu Cristian Daniel Ledesma ile ilgilendiği ve İtalyan kulübüne resmen başvuruda bulunduğu bildirildi. İtalyan vatandaşı da olan Tangocu'nun menajeri Vincenzo D'Ippolito da transfer haberlerini doğruladı. 

Buonanotte sürprizi (MİLLİYET)


Sakatlığı yüzünden yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak olan Matias Delgado’nun boşluğunu doldurmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş’ın, Arjantinli genç yıldız Diego Buonanotte’yi renklerine bağlamak istediği öğrenildi. River Plate Kulübü Başkanı Jose Maria Aguilar, forvet arkasında görev yapan 21 yaşındaki Buonanotte için siyah-beyazlı yönetimle yaptıkları görüşmelerin sonuçlanma aşamasına geldiğini ifade etti. Bonservis bedeli konusunda Beşiktaş’la anlaşmaya vardıklarını belirten Aguilar, transferi resmileştirmek için siyah-beyazlı kulüpten faks beklediklerini söyledi. Başkan Aguilar, Kartal’ın, Buonanotte için önerdiği 5 milyon euroluk teklifi kabul ettiklerini de vurgulayarak kısa süre içinde bitmesini beklediklerini sözlerine ekledi. 

Asrın teklifi (SABAH)


Fenerbahçe, Galatasaray'ın Keita transferini gölgede bırakacak bir isimle anlaşmak üzere. Shevchenko'nun yıllık 7 milyon euro'luk maliyetinden kurtulmak isteyen Chelsea yönetimi, Fenerbahçe ile temasa geçerek "Onu hâlâ istiyorsanız size verebiliriz. Bonservis bedeli de istemiyoruz" dedi. Durum hemen teknik direktör Daum'a bildirildi. Alman hoca "Sheva'yı tabii ki isterim" deyince kollar sıvandı. Fenerbahçe, şimdi Shevchenko'yu ve eşini ikna etmeye çalışacak. Ukraynalı'nın 7 milyon euro'luk ücretinden kurtulmak isteyen İngiliz kulübü, bonservis bedeli ise talep etmedi. F.Bahçe'ye büyük piyango! Premier Lig'in ünlü ekibi Chelsea, sarı-lacivertlilerin 2 sezondur almak için yoğun uğraş verdiği Shevchenko'yu altın tepside sundu. Sarı-lacivertli yönetimle telefon diplomasisi kuran İngilizler, "Shevchenko'yu hâlâ istiyorsanız onu size verebiliriz. Bonservis bedeli talep etmiyoruz. Futbolcunun yıllık ücretini ödemeyi garanti etmeniz bizim için yeterli" dediler.

Keita gölgede kalacak!

Bu flaş teklif, başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarında büyük şaşkınlık yarattı. Chelsea yetkililerine olumlu cevap veren yöneticiler, konuyu hemen Daum'a iletti. Alman hoca, "Süper olur" deyince yönetim, Chelsea'den yıllık 7 milyon euro ücret alan Ukraynalı golcüyü ikna etmek için kolları sıvadı. Sheva "Evet" derse Fenerbahçe.

Cisse, Marsilya ile anlaştı (MİLLİYET)

Olympique Marsilya Kulübü, Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Edouard Cisse ile anlaştığını açıkladı. Fransız kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cisse ile prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi. 

Ferrari bugün İstanbul'a geliyor (FOTOMAÇ)


Beşiktaş'ın yeni transferi 'İtalyan Aygırı' Matteo Ferrari, İstanbul'a geliyor. İtalya'ya giderek Genoa ile yıldız futbolcu için bonservis pazarlıklarını yapan başkan Demirören, 29 yaşındaki yıldıza yarın da imza attıracak. 'Reddetti' dediler Beşiktaş'ta Ferrari operasyonu mutlu sonla noktalandı. İtalyan ekibi Genoa'da forma giyen futbolcu için dün gece "Beşiktaş'ı reddetti" haberleri yayıldı. Ancak önceki gece İtalya'ya giden başkan Yıldırım Demirören bunun doğru olmadığını bildirdi.

Menajeri: İş bitti

Başkanın yakın çevresine "Olumsuz haberleri biz de duyduk ama şu anda Ferrari'nin sözleşmesini hazırlıyoruz" dediği belirtildi. Matteo'nun menajeri de "Eşi son anda problem çıkarsa da sorun aşıldı" diye konuştu.

Vargas 'Varmam' diyor (SABAH)


Fenerbahçe, Perulu sol kanat oyuncusunun bonservisi için teklifini 15 milyon euro'ya çıkardı. 21 milyonda direnen Fiorentina pazarlığa sıcak ancak Vargas,"Ben kalmak istiyorum" dedi Sol kanada takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Fiorentina'nın Perulu oyuncusu Vargas için girişimlerini hızlandırdı. Corriere dello Sport'un haberine göre, sarı-lacivertliler, 13.5 milyon Euro'luk tekliflerini 15 milyon Euro'ya çıkararak transferde ne kadar ısrarcı olduklarını kanıtladılar. Perulu'yu satıp satmama konusunda kararsız olan Mor Menekşeler ise, Fenerbahçe'ye bonservis için 21 milyon Euro gibi bir fiyat çekti ancak pazarlığa sıcak baktığını da belli etti. ALTERNATİFİ D'AGOSTINO

Fakat Vargas, Fiorentina'dan ayrılmak istemiyor. La Republica'ya konuşan Perulu, "Fenerbahçe'den gelen teklifle ilgili bir şey bilmiyorum. Ben Fiorentina'da kalmak ve bu formayla şampiyonluk yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe bu ismi alternatif olarak Udinese'de forma giyen 27 yaşındaki Gaetano D'Agostino'yu düşünüyor. Hem Alex'in bölgesinde hem de solda görev yapabilen D'Agostino'nun bonservisi 8 milyon euro civarında. Futbolcu Juventus'un da listesinde bulunuyor. 

Para vermeyiz (FOTOMAÇ)


F.Bahçe'ye gelip gelmeyeceği merak edilen Tuncay Şanlı için kulübün başkan vekili Nihat Özdemir konuştu. "Bedavaya verdiğimiz oyuncuları para ödeyerek geri almayız. Bu böyle biline". Mümkün değil F.Bahçe'ye gelip gelmeyeceği merak edilen Tuncay Şanlı için son söz! Sarı-lacivertli kulübün başkan vekili Nihat Özdemir, bedelsiz giden bir oyuncuyu milyon euro'lar vererek geri almalarının mümkün olmadığını ifade etti. Bize yakışmaz Özdemir , şu açıklamayı yaptı: "Tuncay'ı para vererek almak F.Bahçe'nin büyüklüğüne yakışmaz. Aynı durum Real Betis'e giden Aurelio için de geçerli. Bu oyunculara kapımız açık. Ama tek kuruş bonservis ödemeyiz."

Neill 2.2 milyon Euro istedi (HÜRRİYET)


Hücum hattının sağ kanadı için Abdul Kader Keita’yı transfer eden Galatasaray’da gözler şimdi sağ bek bölgesine döndü. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği üzerine bu mevkii için arayışa geçen sarı kırmızılı yönetim Lucas Neill isminde karar kıldı. 2007’den bu yana forma giydiği İngiltere’nin West Ham Kulübü ile sözleşmesi sona eren Avustralyalı defans oyuncusu, yılda 2.2 milyon Euro verilmesi halinde Galatasaray’a gelebileceğini bildirdi. Sarı kırmızılı yönetim bu parayı ödemeyi kabul ettiği taktirde transfer gerçekleşecek. Sonucun olumsuz olması durumunda Neill’ın, yıllık 1.5 milyon Euro karşılığında Aston Villa ile sözleşme yenileyeceği bildirildi. 31 yaşında ve 1.85 metre boyundaki Lucas Neill, sağbek mevkiinin yanı sıra stoper ve önlibero olarak da görev yapabiliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER