Spor
  • 13.8.2009 00:01

TRANSFERDE YENİ ROTA...

Galatasaray'da üstüste attığı gollerle adeta patlama yapan Nonda'nın gönderilmesinden vazgeçilince forvet transferi de kapandı. Yönetimin bunun üzerine teknik direktör Rijkaard'ın isteği ile orta sahaya takviye yapmayı kararlaştırdığı öğrenildi.

Rijkaard ile futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel arasında yapılan toplantıda Nonda'nın yerine Baros'a alternatif alınmasından vazgeçildi. Hollandalı teknik adamın, "Eğer bir transfer daha yapacaksan bu orta sahada kullanabileceğim, defansif yönü güçlü bir oyuncu olsun" dediği belirtildi.

Rijkaard'ın bu kararı almasında Linderoth'un tekrar sakatlanmasının etkili olduğu bildirildi. Hollandalı teknik adamın savunmanın sağına da transfer istediği, ancak yönetimin başta genç Uğur ve Sabri'nin önünü kapatmamak için bu isteğe sıcak bakmadığı ifade edildi.

Bu arada Galatasaray'ın Ufuk ve Sezer için yaptığı teklifleri Manisaspor yönetiminin kabul etmediği belirtildi. Galatasaray'ın bu oyunculara karşılık Mehmet Güven, Yaser, Alpaslan ve kaleci Aykut'un yanı sıra bir miktar da para teklif ettiği ancak Manisaspor'un daha yüksek bonservis bedeli istediği ileri sürüldü.

Galasaray, Denizlispor maçının hazırlıklarına bu sabahki antrenmanla başladı. Sakatlığı süren Mehmet Topal'ın bir kaç gün içinde takımla çalışmalara başlayacağı, 3. haftadaki Kayserispor maçında da oynayabileceği açıklandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER