Asayiş
  • 31.3.2009 01:57

TRAVESTİNİN KAFASINI KESTİLER!..

Bursa’da önceki hafta çuval içersinde kafası kesilmiş olarak bulunan cesedin, cinsiyet değiştirdikten sonra Eda Yıldırım adını alıp, pembe kimlik çıkartan 38 yaşındaki Metin Yıldırım’a ait olduğu öğrenildi.

Merkez Yıldırım İlçesi Yunus Emre Mahallesi Yaprak Sokak’ta 22 Mart gecesi devriye gezen polis ekibi, çöp konteynerinin yanına bırakılan çuvalı şüphe üzerine açtı. Çuvaldan, kafası kesilmiş, göğüslerine yapılan silikonlar patlatılmış çıplak, elleri ve ayakları kumaş ile bağlanmış, üzerinde darp ve bıçak izleri bulunan kadın olduğu sanılan ceset çıktı. Kafası bulunamayan ceset Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cesedin parmak izinden Ankara’da yaşayan, poliste fuhuş ve kavgaya karışmaktan kaydı bulunan, bir süre önce geçirdiği cinsiyet ameliyatından sonra Eda Yıldırım adı ile pembe kimlik alan transseksüel Metin Yıldırım’a ait olduğu belirlendi. Polis, cinsel ilişki sonrası çıkan anlaşmazlık sonucu öldürüldüğü sanılan Eda Yıldırım’ın cesedini, ailesine teslim etti.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Polis, katil zanlılarının ve Yıldırım'ın kesik başının bulunması için araştırma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:39

İLGİLİ HABERLER