Asayiş
  • 30.9.2013 09:36

Tren Rayında Seks Ölümle Bitti!

İstanbul'da A.Ü ile R.K sasyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştı. Arkadaş olan ikili 8 Haziran günü buluşmaya karar verdi. Zeytinburnu'nda buluşan çift kısa süre raylarda yürüdükten sonra sakin bir yer bulduklarında cinsel ilişkiye girdi.

Yeniden rayların üzerinde Aksaray yönüne doğru yürümeye başladıklarında ise hılza gelen banliyö treni genç kıza çarptı. 15 metre ileri fırlayan A.Ü kanlar içinde yere yığıldı. R.K hemen ambulans çağırdı, geldikten sonra da paniğe kapılarak kaçtı.

Hastaneye kaldırılan A.Ü ise 2 gün sonra hayatını kaybetti. Araştırma başlatan polis R.K'yi gözaltına aldı.

Genç adam ifadesinde A. Ü ile rızasıyla ilişkiye girdik. Toparlanıp yürüdüğümüz sırada tren geldiğini gördüm ve önümde yürüyen A.Ü'nün çekilmesi için bağırdım. Ancak tren ona çarptı ve fırlattı. Ambulans gelince de olay yerinden ayrıldım. Kimseyi öldüredim tecavüz etmedim' dedi.

Olayla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı hazırladığı iddianamede 'her ne kadar şüpheli suçlamaları kabul etmesede gerek mağdurenin hayatını kaybetmesi nedeniyle ifadesi alınamadığından gerekse annesinin şikayetçi olmasından dolayı 'cinsel saldırı' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle cezalandırılması gerekir' dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:35

İLGİLİ HABERLER