Asayiş
  • 26.10.2008 12:41

TRENDE ÖLDÜ, 5 SAAT SONRA FARK EDİLDİ

ERZİNCAN'dan daha iyi tedavi görmek için İstanbul'a gitmek üzere Doğu Ekspresi'ne binen kalp hastası 63 yaşındaki Zeynep Sevim, bulunduğu yataklı vagonda kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Yakınları, uyuyor sandıkları Sevim'in öldüğünü 5 saat sonra fark etti. Durumun makiniste bildirmesinin ardından, Doğu Ekspresi Kırıkkale Garı'nda durduruldu.
Bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle memleketi Erzincan'da tedavi gören Zeynep Sevim'i, yakınları daha iyi tedavi olması için İstanbul'a götürmek istedi. Erzincan'dan Doğu Ekspresi'nin yataklı vagonunda yolculuk eden Sevim, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yakınları, Sevim'in öldüğünü dün saat 12.30'da fark etti. Yakınlarının durumu makiniste bildirmesinin ardından, Doğu Ekspresi Kırıkkale Garı'nda durduruldu.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, trende incelemede bulundu. Doğu Ekspresi, savcı ve Adli Tıp doktorunun olay yerinde inceleme yapması için bekletildi. Yaklaşık 1 saat bekleyişin ardından savcı ve Adli Tıp doktorunun gelmeyeceği anlaşılınca, Sevim'in cenazesi Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan incelemede, Sevim'in fark edilmesinden yaklaşık 5 saat önce dün saat 07.30 sıralarında kalp krizinden öldüğü belirlendi.
Bu arada trenin 1 saat beklemesi ise yolcuların tepkisine yol açtı. Gar Müdürü Memet Görücü, trenin Adli Tıp doktorunu beklediği, ancak olay yerinde inceleme yapmak için gelmediğini belirterek, “Bir saat boyunca tren bekletildi, ancak hiçbir yetkili gelmedi. Biz gereken tutanaklarımızı tuttuk” dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:58

İLGİLİ HABERLER