Asayiş
  • 18.6.2019 14:16

Trol hesapları yöneten FETÖ’cü hain deşifre oldu

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) sosyal medya trolleri deşifre oldu. Uzman Editör Yusuf Erdoğan, tek bir kişi tarafından maksatlı yönetilen 12 trol twitter hesabını deşifre etti.

FETÖ terör örgütünün sosyal medyadan toplumu dizayn etmek amacıyla yönettiği psikolojik harekat hesapları tek tek deşifre ediliyor. Uzman Editör Yusuf Erdoğan, bu amaçla yönetilen 12 sosyal medya hesabını deşifre etti.

Hesapların tek bir isim tarafından yönetildiği ve söz konusu ismin FETÖ ile iltisaklı olduğu tespit edildi. Hesapların arkasında, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak amacıyla trol hesaplar üzerinden paylaşım yapan gerçek isimlerden birinin Özgür Erdinç olduğu belirlendi.

Özgür Erdinç, trol hesaplardan toplumsal bütünlüğe zarar verecek nitelikte içerikler paylaşılıyordu.

Uzman Editör Yusuf Erdoğan (@YusufErdoganer) paylaşımında, tek kişi tarafından yöneltilen hesapların görselini paylaşarak, “DİKKAT! Aşağıdaki hesapların hepsini ters algı oluşturmak için FETÖ'nün trol ordusunun Ankara İmamlarından Özgür Erdinç kullanıyor. Tüm ideolojilere de sızmaya çalışıyor. Aralıksız bunları deşifre etmeye devam edeceğim. Mail hesabı: [email protected]” yazdı.

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 18.6.2019 14:25

İLGİLİ HABERLER