Medya
  • 29.9.2008 00:29

TRT ÇOCUK 1 KASIM'DA YAYINDA...

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, TRT 4 kanalını çocuklara ayırdıklarını söyleyerek "Sabah 07.00'de yayına başlayacak olan çocuk kanalı akşam 21.00'e kadar sadece çocuk yayınları yapacak" dedi. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin TRT Dergisi'ne yaptığı açıklamada, TRT Çocuk kanalının 1 kasım'da yayına başlayacağını söyledi.
Şahin, yayınlarını İstanbul'dan gerçekleştirecek olan TRT çocuk için TRT 4 kanalını ayırdıklarını belirterek "Bizim kanalımız daha bize özgü, milli değerlerimizi taşıyan bir kanal olacak. İzleyen her çocuk mutlaka kendinden bir şeyler bulacak. Yani bizim kanalımız, Türk çocuklarının kanalı olacak" dedi.
Şahin şunları söyledi: "Bizim değerlerlerimizi yansıtan bir kanal olmasına özellikle dikkat ettik. Onun dışında bir çocuk nelerden hoşlanıyorsa biz onları yayınlayacağız. Zaten bu kanalın ismini de çocuklarımız koyacak. Çocuklar bize isim önerilerinde bulunuyorlar. Bizler de bu önerileri yine çocukların oluşturduğu bir komisyonda değerlendirecek ve onların tercih ettiği ismi çocuk kanalımıza koyacağız."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER