Medya
  • 23.9.2013 02:03

TRT spikeri göz yaşlarına boğuldu

Geçtiğimiz günlerde TRT Haber müdürlerinden Mustafa Özkurt hayatını kaybetmişti. TRT Haber'de yayınlanan "Haber Tadında" programının sunucusu İnci Ertuğrul, Özkurt'un eşi ve kendisi de gazeteci olan Meryem Özkurt'tan ve 20 yıla dayanan dostluklarından söz etti. Sözleri arasında göz yaşlarını tutamayan sunucu, mesleğinin en zor yayınlarından birini yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ailemizden birini kaybettik. TRT Haber müdürlerinden Mustafa Özkurt'u sonsuz yolculuğuna uğurladık. Mesleğin ustaları onunla seneler dolusu anılar biriktirirken, "çaylak" mesai arkadaşları ise şans eseri birlikte çalışma fırsatını yakalayabildi.

Onu tanımayanlar, tanıyanların anlattıklarıyla hemen ısındılar bir fotoğraf karesinde gördükleri o güler yüzlü adama.

Ekrana yansıyan yüzlerin, saatlerce süren yayınların sessiz kahramanlarından biri oldu Mustafa Özkurt.

20 YILLIK DOSTUNA VEFA BORCU

TRT Haber'de yayınlanan "Haber Tadında" programının sunucusu İnci Ertuğrul,"Ekranda hep bizler varız ya, hani sunucular var. Siz bizi tanıyorsunuz, o arkadaki ekibi görme şansınız olmuyor. Bazen böyle bir kamera karesine girebiliyorlar ama, ne yazık ki arka plandakilerin şanssızlığı bu. Onları ancak kaybedince biz size anlatabiliyormuşuz. Biz dün o avluda arkadaşımızla vedalaştık, arkadaşımızın eşiyle vedalaştık, Sevgili Meryem evinin direğiyle vedalaştı, her şeyiyle vedalaştı, o ailesi Kıbrıs'ta olan biri. Mustafa, onun dostuydu, oğlunun babasıydı, eşiydi, can yoldaşıydı, her şeyiydi..." diyerek anlattı Mustafa Özkurt'u.

20 yıldır en yakın arkadaşı olan Meryem Özkurt'un eşine, ekip arkadaşına, aile dostuna böyle veda etti Ertuğrul. Bu sözleri söylerken göz yaşlarını tutamayan sunucu, düğümlenen boğazı, titreyen sesi ile 20 yıllık dostuna olan vefa borcunu ödemeye çalıştı.

VİDEO İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:47

İLGİLİ HABERLER