Medya
  • 1.2.2022 00:33

TRT'nin yarışmacısı Kübra Ece 4. kattan atlayarak intihar etti.

Fenomen yarışmacı Kübra Ece 4. kattan atlayarak intihar etti

TRT1 ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Kızları programının yarışmacısı Kübra Ece 4. kattan atlayarak intihar etti. Evlilik hazırlığındaki fenomen yarışmacı Kübra Ece'nin nişanlısını başka bir kadınla yakaladığı iddia edildi. Öte yandan polisin başlatmış olduğu inceleme sonrası 7 kişi gözaltına alındı.

Nişanlısı ile evlilik hazırlığında olan 30 yaşındaki Kübra Ece'nin, bir binanın 4'ncü katıdan atlayarak yaşamına son verdiği öğrenildi. Ece'nin ani vefatı ailesini, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Bir dönem TRT1 ekranlarında hafta içi her gün saat 13.00'de izleyiciyle buluşan 'Bizim Köyün Kızları' isimli yarışma programında yarışan Kübra Ece'nin intihar ettiği ortaya çıktı.

NİŞANLISININ İHANETİNE UĞRADIĞI İDDİA EDİLDİ

Kübra Ece'nin 4. kattan atlayıp intihar ederek hayatına son verdiği öğrenildi. Nişanlısı ile evlilik hazırlıkları yapan Kübra Ece'nin intihar etme sebebi olarak nişanlısını evinde başka bir kadınla uygunsuz bir şekilde yakalaması olduğu öne sürüldü.

Bizim Köyün Kızları yarışmacısı Kübra Ece'nin kararsız ölümü! 7 birey  gözaltına alındı haberi - Serhat Tv

Genç kızın intiharında aynı zamanda cinayet şüphesi üzerinde de duruluyor. Fenomen yarışmacının intihar ettiğini öğrenen hayranları sosyal medyayı birbirine kattı.

7 KİŞİ GÖZALTINDA

Polis, 30 yaşındaki Kübra Ece'nin ölüm nedeniyle ilgili inceleme yaptı. Olay sırasında evde bulunan Mikail Ö., Hami A., Mehmet Emre Ş., Mahmut Emir Ş.,  Ayşe Ç., Muhammed Ali Ş. ve Brezilya doğumlu Luizia Marina R.C.'yi Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alındı.

 Kübra Ece'nin, eski sevgilisi Mehmet Emre Ş. ve evde bulunan diğer kişilerle birlikte gece geç saatlere kadar oturdukları ancak ikilinin kıskançlık nedeniyle tartıştığı ileri sürüldü. Kübra Ece'nin sinirlenerek kendisini boşluğa bıraktığı öne sürülürken polisin olayla ilgili detaylı incelemesi sürüyor.

 

Güncellenme Tarihi : 1.2.2022 21:35

İLGİLİ HABERLER