Dünya
  • 8.11.2020 15:34

Trump’a bir darbe de eşinden geldi! Boşanıyorlar

ABD başkanlığını Biden'e kaptıran Donald Trump'ın başı, kasım ayında beklenmedik bir şekilde istifa eden danışmanı Omarosa Manigault Newman'ın açıklaması ile ağrıyacak. Newman, Trump'ın seçimi kaybetmesiyle birlikte karısı Melenia'nın artık boşanma davası açmak için geri sayıma başladığını söyledi.

Forum USA | Donald Trump ve eşi Melania Trump COVID-19'a yakalandı! Başkan  riskli grupta

Kasım ayında beklenmedik bir şekilde istifa eden ABD başkanı Donald Trump'ın danışmanı Omarosa Manigault Newman, Trump'ın seçimi kaybettikten sonra karısı Melenia'nın artık boşanma davası açmak için geri sayıma başladığını söyledi.

'Emir kulu gibi görüyor'

Omarosa, Trump'ın ve Melenia'nın evliliklerinin çok tuhaf bir evlilik olduğunu ve Trump'ın Melenia'yı eşten çok bir emir kulu gibi gördüğünü söyledi.

Melania Trump'ın önlenemez yükselişi - Hayat Haberleri

"Kapalı kapılar ardında neler olduğunu bilseniz başınız döner"

Omarosa açıklamasına şöyle devam etti: "Bu evlilik hakkında yorum yaparken çok dikkatli davranıyorum çünkü kapalı kapılar ardında neler olduğunu bilseniz başınız döner. Ben Trump ve Melenia çiftini ilk görüşmeye başladıklarından bu yana tanıyorum. 17 yıllık ilişkilerinde Trump ve eşi bazen birbirlerini çok sevdiler bazen de Trump eşine tam olarak köle muamelesi yaptı. Birçok kez medya önünde Melenia'nın Trump'ın elini tutmak istememesi de evlilikleri hakkında ipucu veriyordu"

Melania Trump's Fashion Designer on the First Lady: "She's Really a  Miraculous Person"

Beyaz Saray'dan taşınmayı bekliyor

Melenia'nın boşanma işlemlerine başlaması için Beyaz Saray'dan taşınmalarını beklediğini ve saatleri saydığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 9.11.2020 02:13

İLGİLİ HABERLER