Dünya
  • 27.8.2020 09:50

Trump karısını dudağından öpmeye çalıştı ama..

Bu, 2016 cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki sürpriz galibiyetinden bu yana, ikilinin bir çift olarak halk arasında yaptığı rahatsız edici görünümlerin en sonuncusu.

Trump bir öpücük için eğilirken, Melania başını oynatıyor ve ona yanağını uzatıyor.

Kameralar canlı yayındaydı! Melania Trump'ın hareketi bomba etkisi yaptı.

Donald Trump ve eşi Melania arasındaki garip beden dili sık sık ikilinin gündeme gelmesine neden oluyor. Seçim yarışında eşinin yanında olan ve destek veren Melania Trump Cumhuriyetçilerin kongresinde alkış alan bir konuşma yaptı ardından yaşananlar ise dünyada gündem oldu.

 

ABD Başkanı Donald Trump eşi Melania Trump'ın yaptığı hareket ile yüne gündemde...

ABD'de yaklaşan başkanlık seçimleri öncesinde eşine destek vermek için onu gölgesi gibi takip eden Melania Trump Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresi'nde etkileyici bir konuşma yaptı.

Donald Trump da eşini en ön sırada izleyenler arasındaydı ve  gururlu bakışlarıyla dikkat çekti. Ancak ne olduysa konuşma bitiminde oldu.

Tüm gözler ikilinin üzerindeyken Donald Trump kürsüdeki Melania'nın yanına gidip onu tebrik etmek istedi. Trump, eşi Melania'yı dudaklarından öpmek için hamle yaptığı sırada eşinin kendini geri çekmesi sosyal medyada olay oldu.

Toplum içinde Donald Trump'ın elinin tutmaktan, yanında yürümekten hoşnut olmadığı izlenimi veren görüntüler sürekli basına yansıyan Melania Trump kendisini dudaklarından öpmek isteyen kocasına yine kafasını çevirdi.

Donald Trump'ın öpücüğü deyim yerindeyse yarıda kaldı ve Melania'yı yanağından öpmek zorunda kaldı. Bu anlar sosyal medyada paylaşılınca ikilinin arasındaki gerilim bir kez daha tüm dünyanın diline dolanmış oldu.

Melania Trump, öpücük vakasından sonra bozuntuya vermeden kendisini dinleyenleri selamlarken eşinin yanında ve tüm dünyanın gözü önünde yine bir bozgun yaşan Donald Trump ise zoraki bir şekilde gülümsemekle yetinmek zorunda kaldı.

Güncellenme Tarihi : 27.8.2020 10:21

İLGİLİ HABERLER